Borba otkriva: Blagajnica Mila Đukanovića vlasnica milionske imovine, nekretnine kupovala u jeku korupcionaških afera!(FOTO)

Borba otkriva: Blagajnica Mila Đukanovića vlasnica milionske imovine, nekretnine kupovala u jeku korupcionaških afera!(FOTO)

Blagajnica DPS-a Milka Vujović, koju je Duško Knežević označio kao osobu od povjerenja Mila Đukanovića za uzimanje milionskih iznosa, kao donacija za tu partiju, vlasnik je milionske imovine u Crnoj Gori. Ona i njena porodica su, kako se može vidjeti uvidom u katastar, vlasnici imovine u više crnogorskih gradova i sve su to stekli kupovinom. Interesantno je da je značajan dio te imovine kupljen tokom prošle godine, pa se nameće pitanje da li je porodica Vujović stvarni vlasnik te imovine ili je neko drugi na njih prepisao tu imovinu, da bi sakrio tragove.

Milka Vujović je vlasnik stana od 166 kvadrata u ulici Džordža Vašingtona, koji je kupila, zatim dva garažna mjesta od po 12 kvadrata, kao i poslovnog prostora od 65 kvadrata, u prizemlju, u ulici Vuka Karadžića. Takođe, na njeno ime je upisan stan od 82 kvadrata, u Budvi, naselje Polja, koji je takođe kupila tokom prošle godine. Njen sin Dragoljub Vujović ima kuću na Zlatici, jednosoban stan od 58 kvadrata, trosoban stan od 76 kvadrata i jednospratnu zgrdau 95 kvadrata. Takođe, vlasnik je poslovnog prostora od 180 kvadrata, u prizemlju, u ulici Džordža Vašingtonai garaže od 12 kvadrata. On je vlasnik i vikendice na Žabljaku od 144 kvadrata, koju je kupio, kao i dvorišta od 168 kvadrata, koje je takođe kupio. Unuk Milke Vujović, Miško Vujović je vlasnik, stana, koji je dobio na poklon, od 92 kvadrata, koji je gradila Zetagradnja kod nekadašnje Mljekare u Podgorici, kao i9 garaže od 12 kvadrata na istoj lokaciji.

Ove podatke za skupštinskom govornicom iznio je predsjednik DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

Biznismen i predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević otkrio je da je milione uplatio DPS-u.

“Direktno Milu i Milki Vujović, blagajnici DPS-a. Ja imam evidenciju, a ima je i Milka Vujović, Nadam se da su te milione „registrovali“. Ako ovih 200.000 dolara nije „proknjiženo“ to je vjerovatno zato što Migo Stijepović nije bio blagajnik nego samo kurir, koji je novac trebalo da preda lično Đukanoviću. Bilo je još kurira, prije svih tjelohranitelji Mila Đukanovića. Ako ni novac koji je predat tjelohraniteljima nije registrovan kod Milke Vujović, onda neka oni vide gdje je taj novac završio i za koje namjene. Kada se steknu uslovi, time će se baviti nezavisno tužilaštvo i sud, a ja ću im biti na raspolaganju. Plaćanje reketa od 200.000 dolara je dogovoreno u Hotelu Hilton između g. Đukanovića i mene i sa tog susreta postoji fotografija”, rekao je Knežević.

Related posts

2 Comments

  1. Los Angeles Vasojevici

    Pokojni Milachi iz NDCG djukanije uskoro dozivljava svoju klinicku smrt,jos uvijek ga drze na aparatima- Ne pomaze vida majko sa korita Ivanova.. DUKTATOR JE GOTOV,poslednja komunisticka bagra u slobodnoj Evropi

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *