Borba ohrabruje Vladu: Objavite i spiskove lica od kojih ste kupili glasove za izbore i koji su vam prodali ličnu kartu!

0

Crna Gora i spiskovi. Nekako kroz istoriju, ovo podneblje je poznato po spiskovima. Doduše tajnim. Do danas. Od danas, Vlada je riješila da spiskovi budu javni. I to počeli su odakle se ne počinje. Sa tanjeg kraja.

Objavljivanje spiska osoba kojima je određena izolacija kao prevencija od koronavirusa je svojevrsni skandal. Ali, ovoj Vladi se izgleda može. I da krši Ustav i da maltretira svoje građane.

Ako već žele da ovim činom otvore Pandorinu kutiju, hajde da ih podržimo. Portal Borba će objaviti spisak kojima su licima izdata rješenja o obaveznoj samoizolaciji. Samo pod jednim uslovom. Da Vlada i DPS odmah danas objave i spisak lica od kojih su na poslednjim izborima kupili glas, odnosno, koja su njihovim aktivistima prodala ličnu kartu.

Da budemo do kraja fer i transparentni. Jer, gori su ovi drugi koji prodaju glas i šire zarazu na period od četiri godine, od ovih iz samoizolacije!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.