Borba objavljuje snimak: U finansijskim malverzacijama učestvovao bratanić Dana Petrovića i prijatelj sudije Suzane Mugoše! (AUDIO)

Borba objavljuje snimak: U finansijskim malverzacijama učestvovao bratanić Dana Petrovića i prijatelj sudije Suzane Mugoše! (AUDIO)

Jedan od glavnih aktera u aferi Klap i Vardar je i Predrag Petrović, bratanić Danila Dana Petrovića, vlasnika Cijevne komerc. Petrović je akter jednog od audio snimaka koji su u posjedu insajdera Dejana Lakića, a sada su i u posjedu srpskih službi. Inače, kćerka Predraga Petrovića je udata za sina Suzane Mugoše, sudije Višeg suda, koja je sudila u montiranom političkom postupku za “državni udar”. Ona je u tom procesu osudila lidere DF-a Andriju Mandića i Milana Kneževića na po pet godina zatvora.

Na snimku, koji objavljuje Borba, čuje se razgovor između Lakića i Predraga Petrovića, a vezano za određena dugovanja i davanje para na kamatu. Snimak traje 6 minuta i 13 sekundi i objavljen je na Jutjub kanalu Dejana Lakića, pod naslovom: “Dejan Lakić vs Cijevna Komerc vs GP Mićoni, mart 2015, afera Vardar i Klap 1 dio”.

Danilo Dano Petrović

Lakić je ranije optužio Danila Dana Petrovića, koji mu je, kako tvrdi, tetak, za finansijske malverzacije i za davanje para na kamatu.

Na pomenutom snimku se Lakić i Predrag Petrović svađaju oko dugovanja i prrebijanja dugova, a pominju se i skupocjeni automobili, jahte i davanje para na kamatu.

Lakić se trenutno nalazi u ekstradicionom pritvoru u Beogradu, a uhapšen je po potjernici crnogorske policije. Lakić je u javnosti iznio dokaze o malverzacijama porodice Đukanović, ali i o DEmokratama i medijima DAN i Vijesti, da su u dogovoru sa vrhom režima učestvovali u finansijskim prevarama.

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *