Borba objavljuje novi telefonski razgovor Milana Roćena: Beograd mu nudio da ostane za ambasadora iako je otišao kod Mila da radi protiv Srbije!

3

Zvanični Beograd je nudio sadašnjem savjetniku predsjednika Crne Gore Milanu Roćenu da ostane ambasador Srbije i Crne Gore u Moskvi, iako je on otišao kod Mila Đukanovića, da radi na razbijanju zajedničke države.

Ovaj podatak se čuje tokom telefonskog razgovora Roćena i izvjesne prijateljice Sonje, koji Borba ekskluzivno objavljuje, a koji je snimljen u vrijeme kada on napušta ambasadorsko mjesto u Moskvi.

Takođe, Roćen svoju prijateljicu, koja je u Brazilu i koja mu šalje podršku za referendum o nezavisnosti, obavještava da je to “100 odsto završena stvar”.

Tokom razgovora, prijateljica Sonja pita Roćena da li može da je stavi na listu za crnogorsko državljanstvo da bi glasala na referendumu, a on odgovara: “Svaki onaj koji može da nam donese jedan glas, dobrodošao je”, a zatim se grohotom smije i dodaje kako se navodno šali.

I ovaj snimak, kako i oni koji su ranije emitovani, samo su dokaz da je referendum o nezavisnosti bio unapriied namješten, sa poznatim ishodom, što se iz dana u dan potvrđuje.

Prenosimo dio razgovora Roćena i prijateljice Sonje stenogramski, a ostatak možete poslušati na linku koji se nalazi ispod teksta.

Roćen: Đe si Sonja?

Sonja: Pa zdravo Milane.

Roćen: Što činiš?

Sonja: Pa, što se nijesi javio.

Roćen: U gužvi sam ti velikoj.

Sonja: U gužvi, a. Hoćeš li dolaziti?

Roćen: Neću, dolazim 20 februara, konačno. Vraćam se u Crnu Goru.

Sonja: Kako, pa nije prošlo četiri godine?

Roćen: Pa, nije.

Sonja: Zašto se vraćaš?

Roćen: Pa, moram sada biti u Crnoj Gori, uoči
referenduma.

Sonja: Prijavljujem se odmah za državljanstvo da me odmah staviš na listu.

Roćen: Svaki onaj koji može da nam donese glas, dobrodošao je (grohotom se smije i dodaje kako se navodno šali)

Na njeno pitanje da li ona može da glasa na referendumu, Roćen kaže da nema šanse jer se nije prijavila na vrijeme.

Sonja: Podržavam u svakom slučaju i znam da će to biti (misli na nezavisnost Crne Gore)

Roćen: 100 posto će biti! Čak su me iz Beograda molili da ostanem, ako meni treba da idem u Crnu Goru, pa da držim mjesto ambasadora u Moskvi. Ja to nijesam htio, ne mogu to.

Sonja: Ti se vraćaš da bi bio savjetnik.

Roćen: Da, sve je najbolje, ne povlačim se.

Tokom razgovora Sonja mu se povjerava gdje je sve bila od njihovog prethodnog razgovora ili susreta. Roćen joj saopštava da su mediji prenijeli vijest da napušta Moskvu i da se vraća u Crnu Goru.

Takođe, tokom razgovora govore o njenom odnosu sa mužem, a ona mu se povjerava da će pričari o njemu otom-potom.

3 Comments
 1. Vasilije komentariše

  Evo princ Nikola Petrović zasade milogorcima udarac sa kojim nokautira milasa. Spekulira se da je odložio prenos posmrtnih ostataka zbog učešća milogoraca na proslavi oluja iako su mu obećali vratiti dio nepravedno oduzete imovine. Princ pokaza koliki je čovjek i humanista i dokaza svima pa i časnom Amfilohiju ko je u stvarnosti lTRT MILOGORCI ZASAD A KAD ĆE ZADNJI NE ZNA SE.

  5
  3
  1. Darko komentariše

   Jesi pio ljekove ???? Bas si lose !!

 2. Buk komentariše

  Govna!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.