Borba ekskluzivno saznaje: Vlasnici lanaca albanskih kladionica novac će da peru preko Crne Gore!

0

Albanski kladioničarski lobi, nakon što je u Albaniji stupio na snagu zakon o zabrani klađenja, svoj posao planira da prebaci i u Crnu Goru, potvrđeno je Borbi iz više albanskih firmi koje se bave ovim biznisom. Prema našim saznanjima, očekuje se otvaranje lanca kladionica u Podgorici, ali i u Ulcinju, Budvi, Kotoru i Baru. Ukoliko im bude bilo to onemogućeno, zbog zakonskih procedura, firme koje će se time baviti biće registrovane na crnogorske državljane.

Kockarnice sa poker automatima i elektronskim ruletom, kladionice i ostali objekti koji imaju slične namjene više ne funkcionišu u Albaniji, nakon odluke albanskih vlasti da uskrate mogućnost kockanja svojim građanima.

“Sve veće firme koje su držale u vlasništvu kladionice širom Albanije odlučile da posao prebace u Crnu Goru i na Kosovo. Dva najveća lanca kladionica iz Albanije koja još uvijek onlajn posluju u svojoj domovini, zapravo više nijesu tamo. Kad neko klikne na njihove sajtove, automatski biva transferisan na domene zemalja iz okruženja, preko kojih već sada funkcionišu, kaže naš sagovornik.

Spekulišu da će sada i Albanci iz Albanije u sve većem broju posjećivati Crnu Goru, putem specijalnih tura, u dane vikenda, u okviru kojih će moći da se bez problema klade ili igraju kartaške igre.

Međutim, stručnjaci kažu da klađenje neće biti moguće potpuno isključiti iz Albanije. Bez obzira šta vlasti pričaju, praktično je nemoguće blokirati inostrane sajtove za onlajn klađenje, preko kojih će albanski kockari nastaviti da troše svoje pare.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.