Borba ekskluzivno saznaje u MUP-u Srbije: Marjan Vujačić povezan sa likvidacijama Veska Kalezića i Mila Ilića!

0

Podgoričanin Marjan Vujačić (34), koji je u Novom Sadu uhapšen zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića, dovodi se u vezu sa još dvije likvidacije u Crnoj Gori i jednom u Holandiji, ekskluzivno saznaje Borba u vrhu MUP-a Srbije.

Vujačić se dovodi u vezu sa “škaljarskim” klanom, a inspektori ga dovode u vezu sa likvidacijama Veselina Kalezića i Mila Ilića u Podgorici i ubistvom Gorana Tasića u Holandiji.

Prema našim saznanjima, u toku je policijska obrada i prikupljanje dokaza.

“Operativna saznanja ukazuju da Vujačić ima veze sa dvije likvidacije u Podgorici i jednom u Holandiji. Razmjenjuju se podaci sa policijama tih zemalja, kao i sa Interpolom. Srbija ne može da mu sudi za ta djela, a vidjećemo šta će od dokaza sve biti prikupljeno. Za sada postoji osnovana sumnja da ima veze da ovim ubistvima, ali sačekajmo da se istraga završi”, kazao je naš sagovornik iz MUP-a Srbije.

Podgoričanin Milo Ilić (28) ubijen je u pucnjavi koja se 29. aprila dogodila blizu autobuske stanice u Podgorici.

Ilić je blizak sa zagoričkom grupom, ali i “kavačkim” klanom.

Prema našim saznanjima, bio je povezan sa Veskom Kalezićem koji je, u novembru, prošle godine ubijen na Starom aerodromu. Kalezić je važio za osobu blisku “kavačkom klanu”.

Goran Tasić, zvani Gokče likvidiran je u martu prošle godine u Holandiji, a važio je za osobu koja je imala veze sa švercom narkotika.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.