Borba ekskluzivno saznaje: Migo Stijepović na saslušanju odao imena 30 aktivista DPS-a kojima je podijelio 100.000 evra!

Borba ekskluzivno saznaje: Migo Stijepović na saslušanju odao imena 30 aktivista DPS-a kojima je podijelio 100.000 evra!

Visoki funkcioner DPS-a i bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Migo Stijepović na saslušanju u Specijalnom tužilaštvo otkucao je imena lokalnih aktivista vladajuće partije iz Zete kojima je podijelio blizu 100.000 evra, ekskluzivno saznaje Borba. Stijepović je saopštio istražiteljima imena i prezimena 30 aktivista DPS-a kojima je podijelio novac koji je uzeo od biznismena Duška Kneževića.

Kako saznajemo, sinoć su već krenula saslušanja tih lica na koja je prstom pokazao Stijepović.


“Stijepović je saopštio istražiteljima sva imena kao i kome je dao koliko novca. Nekome je dao 500 evra, nekome 1.000, a ima i onih koji su dobijali i po 5.000 evra. Riječ je o lokalnim funkcionerima DPS-a iz Zete i predstavnicima mjesnih odbora. Nekoliko njih je već saslušano, a danas i sjutra će biti ispitani svi sa spiska”, saznaje Borba.

Kako nezvanično saznajemo, tužilaštvo će nakon saslušanja svih tih lica donijeti odluku ima li elemenata za pokretanje krivičnog postupka, odnosno, kvalifikovaće djelo.

Naša redakcija je u posjedu spiska lica koja je Stijepivić odao istražiteljima. Neke od njih smo konktaktirali i saopštili su nam da su već dali izjave specijalnom tužiocu. Nijesu željeli da javno govore o svemu ovome, a potvrdili su da su uzeli novac od bivšeg gradonačelnika Podgorice. Nijesu krili ogorčenje i ljutnju na Stijepovića, koji ih je kako tvrde izdao i prodao, iako su godinama ginuli za partiju.

Podsjetimo, portal IN4S je ekskluzivno objavio snimak na kome se vidi kako biznismen Duško Knežević daje Stijepoviću 97.500 evra koje on treba da podijeli aktivistima DPS-a.

Related posts

9 Comments

  1. Istina

    Migo je obicna kukavica i mucenik pusten niz vodu i za sobom vodi svoju ekipu hijena. Zamislite za te 30 jadova, Migo je ustvari Milo. Po hijerarhiji. Oni imau tremu pred Migom, jer rekoh on je za njih Milo. Kao Migo pred pravim Milom. Tako vam je to u DPS. Mora da se trpi, strada i zrtvuje za partiu ako trebadne! padne!??

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *