Borba ekskluzivno objavljuje fotografije uhapšenih pomoraca iz Crne Gore! (FOTO)

3

U vodama Venecuele na brodu Aresa zaplijenjeno je ukupno pet tona kokaina i uhapšeni su crnogorski državljani, saopšteno je iz Uprave policije. Kako javljaju španski mediji tovar je trebalo da ode u Grčku.

Na brodu “Aressa” uhapšeni su Kotorani Vasko Radonjić (50), Nikola Markić (29), Mihajilo Đorđević (58) i Cetinjanin Dragoljub Živković (67).

Pojavile su se fotografije i snimci uhapšenih krijumčara, među kojima su i Crnogorci. Na fotografijama se vidi da je policija izvadila zapakovanu drogu, a cijelu luku su nadlijetali avioni.

Kako je ranije danas saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, postupajući po informacijama koje je su oni uputili partnerskim službama Velike Britanije, u vodama Venecuele, u Arubi realizovana je velika međunarodna policijska akcija u kojoj je na brodu “Aresa” za sada zaplijenjeno više od jedne tone kokaina.

“Brod ‘Aresa’ je lociran i opserviran cijelom rutom plovidbe duž Južne Amerike, sa posebnim merama nadzora pri svakom ulasku i izlasku iz luka. Nakon dobijanja operativnog podatka da je kokain ‘ubačen’ na ‘Aresu’ Mornarica Kraljevine Holandije je u Arubi presrela brod i započela detaljan pretres koji je i dalje u toku”, saopšteno je iz policije.

3 Comments
 1. Zovite me Đole komentariše

  Šteta za prvog, naš čovjek, dokumenta na ćirilici

  12
  3
  1. Crnogorka komentariše

   Đorđevići Crnogorci i ne postoje, Eto da nešto danas naučiš-

 2. Crnogorka komentariše

  Mihajilo Đorđević je Srbenda, hihi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.