Bokan: Mogu da razumijem rezerve koje su imali ka Vučiću prethodnih godina, ali ako ga danas srpski patriota ne podržava on nije normalan

5

Dragoslav Bokan, reditelj i predsjednik Instituta za nacionalnu strategiju, kazao je gostujući u emisiji Novo jutro na Pink TV-u da može da razumije nekoga ko je imao rezerve prema predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću 2012/2016 ali da danas ne razumije kako neko može da ima rezerve prema njemu a da se smatra srpskim patriotom.

„Ja mogu da razumijem nekoga ko je 2012. godine imao ozbiljne rezerve prema predsjedniku Vučiću. Mogu da razumijem nekoga ko je 2016 i 2018 imao rezerve. Ali neko ko ove godine i neko ko prethodne godine ima rezerve prema njemu a smatra se srpskim patriotom – taj čovjek nije normalan ili ne umije da gleda u realnost. Ne gleda se u realnost kroz novine i kroz televizor već i kroz prozor i kroz ona iskustva koja imate“, kazao je on.

Bokan kaže da je na putu ka televiziji prošao pored spomenika majoru Tepiću.

„Taj spomenik prkosno i ponosno stoji na mjestu na najvažnijem mjestu gdje su sve ambasade i rezidencije. Ja sam sa porodicom nosio cvijeće na taj spomenik. Za početak, među onima koji su nosili cvijeće na taj spomenik možemo da nađemo neko razumijevanje da nas kritikuju. Oni koji nisu odnijeli nikada ni jedan cvijet tamo nemaju prava riječ da kažu ni o čemu, pa ni o tome koliko je Srbija srpska.“,

5 Comments
 1. Bajro komentariše

  Bokan,svaka ti je na mjestu. Svaka čast.

 2. Radomir komentariše

  Ako je tako, onda sam srecan sto u ovom slucaju nisam normalan.

 3. Djujic komentariše

  Bokane hoces da kazes da je tvoj poslodavac vucic patrijota !?On kojem je savjetnik Toni Bler ,njegova „braca“najvjeci srpski krvnici,predsjednik Vlade gay lobysta kao sto je i sam,ako je on patrijota onda smo ga ugasili kao narod !

 4. Peconijevi Telohranitelji komentariše

  Bokan se odavno uvukao u Vucicevu „zadnju lozu“, pa se sad spokojno pojavljuje na svim kamalima.

 5. Ivi komentariše

  Ti nijesi normalan da si ne bi na Pinku bio debilu jedan!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.