Bojović: Hitno procesuirati počinioce sinoćnjeg napada na prostorije Islamske zajednice u Pljevljima

1

piše: Vladislav Bojović, funkcioner Demokratskog fronta

Pozivamo načelnika Centra bezbjednosti Pljevlja Dragana Slavulja da pod hitno pronađe i procesuira počinioce sinoćnjeg napada na prostorije Islamske zajednice u Pljevljima. U suprotnom, njega ćemo smatrati direktno odgovornim za ovaj događaj. Postavlja se pitanje zašto policija nije obezbijedila zaštitu ovih objekata ako u Pljevljima stvarno postoji opasnost od sukoba i incidenata na nacionalnoj i vjeskoj osnovi.

Sada je već jasno svakom razumnom građaninu da se radi o sramnoj podmetačini i poslednjim trzajima tajne službe Mila Đukanovića i Duška Markovića. Da je u pitanju organizovana i višednevna aktivnost odlazeće agenture odlazećeg režima govori i činjenica da su grafiti i leci, u kojima se prijeti i poziva na sukobe, napisani latinicom. Izgleda da u kancelariji DPS-a nemaju instaliranu ćirilicu.
Koalicija Za budućnost Crne Gore je između ostalog i formirana kako bi se stvorili uslovi za pomirenje i kako bi se konačno prestalo sa vladavinom zasnovanom na podjelama.

Pad ovog režima je izvjestan, dok ovakvi i slični očajnički pokušaji dijelova njegovih službi, da nešto u poslednjem trenutku promijene, dodatno govore o tome koliko ova vlast zaslužuje da bude smijenjena.

1 Comment
  1. Q komentariše

    E moj Slavulj trgni se,zar ti jos nije jasno cemu im sluzis.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.