Bojanić: Boriću se protiv korupcije i nepotizma

0

Kandidat većeg dijela opozicije Mladen Bojanić saopštio je da će za njegovu predsjedničku kampanju biti izdvojeno 150.000 evra.
“To je primjereno ekonomskom trenutku u kome se Crna Gora i građani nalaze”, rekao je Bojanić na konferenciji za novinare.
On je kazao da će kampanju finansirati uglavnom politički subjekti koji su ga podržali za kandidata i dodao da će biće omogućeno svim građanima dobre volje, privrednicima i kompanijama da doniraju novac.
Bojanić je naveo da će tokom kampanje organizovati osam skupova u većim gradovima, dok će ostala mjesta obilaziti i razgovarati sa građanima.
On je kazao da neće sprovoditi politiku nijednog političkog subjekta koji ga je podržao, niti je to od njega traženo.
“Bio sam nezavisni poslanik, mogao sam da se pridružim nekoj od političkih partija, ali sam izabrao svoj put”, rekao je Bojanić i poručio da vjeruje u sinergiju opozicionih glasova.
On je kazao da je cilj kampanje da pokaže građanima da je on kandidat koji može da pomogne da Crna Gora postane moderna evropska država zasnovana na punoj vladavini prava i nezavisnosti institucija.
“Boriću se protiv onog što predstavlja drugi kandidat – protiv korucije, kršenja ljudskih prava, nepotizma”, rekao je Bojanić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.