Bogdanović u ime Kluba poslanika Demokrata čestitao predstojeći Uskrs

0

Boris Bogdanović u ime Kluba poslanika Demokrata nadbiskupu Barskom monsinjoru Roku Ðonlešaju, kao i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti poželio blagosloven najsrećniji hrišćanski praznik, Uskrs.

„Obilježavajući Uskrs i slaveći Gospoda zajedno slavimo i proslavljamo najdublje ljudske i univerzalne vrijednosti koje nas podučavaju o međusobnoj potrebi i podršci, potvrđujući da je prava sloboda Crne Gore ogledalo njenog građanskog duha i zajedništva.

Gospod Isus Hrist žrtvovao se za spasenje svih nas, ne praveći razliku među ljudima. Taj veličanstveni čin nas uči da je svaka žrtva samo mali dio puta ka ostvarenju naših ciljeva – ciljeva koji nas vode ka svjetlijoj budućnosti i vječnom životu.

Neka nam ovaj Uskrs bude podsjetnik da u svakom trenutku možemo pronaći snagu za novi početak, nadu koja nas vodi kroz izazove, i vjeru u bolje sjutra. Neka ovaj dan bude ispunjen novim prilikama za opraštanje, za pružanje ruke jedni drugima i za zajedničko prevazilaženje svih prepreka koje stoje pred nama.

Sa nadom da će predstojeći dani donijeti toplinu u vaša srca i domove, mir kojim težimo, zdravlje koje čuvamo, sreću kojoj se nadamo i ljubav koja nas povezuje, želim svima vama, dragi prijatelji, blagosloven i srećan Uskrs.“ – stoji u Bogdanovićevoj čestitki.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.