Bjelopoljski policajac prijetio da će pobiti obezbjeđenje diskoteke u Budvi

1

Obezbjeđenje jedne budvanske diskoteke prije tri noći savladalo je i razoružalo policajca Danila Smolovića, koji je prethodno navodno prijetio da će ih sve pobiti, saznaju “Vijesti” iz više izvora.

Prema istim informacijama, incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, oko četiri sata ujutro.

Iz Uprave policije objašnjeno je da je Smolović, koji je radno angažovan u Centru bezbjednosti Bijelo Polje, u trenutku incidenta imao službenu legitimaciju, a za pojasom službeni pištolj za vrijeme incidenta.

Verzije događaja koje su ispričali očevici i zvanični odgovori policije značajno se razlikuju – jedan od očevidaca ispričao je da je nakon čarke, u kojoj nije učestvovao, Smolović, koji je bio gost diskoteke, počeo da vrijeđa obezbjeđenje i krenuo za pištolj.

“U jednom trenutku počeo je da viče da će sve pobiti i krenuo je za pištolj… Reagovalo je obezbjeđenje koje je vidjelo da je krenuo da vadi pištolj, savladali su ga, napravili mu polugu i oduzeli mu pištolj”.

Iz UP su kazali da im je 19. juna prijavljeno narušavanje javnog reda i mira ispred jednog noćnog kluba u Budva.

“Interventna jedinica je izašla na lice mjesta i zatekla više lica među kojima je bio službenik Uprave policije D. S. koji je radno angažovan u CB Bijelo Polje…Narušavanju javnog reda i mira prethodio je verbalni konflikt D. S. sa jednim licem nakon čega ih je obezbjeđenje noćnog kluba udaljilo iz unutrašnjosti lokala”, odgovorili su iz UP, objasnivši da su u službene prostorije doveli više osoba i od njih prikupili obavještenja:

“Nakon kompletiranja predmeta, spisi će biti dostavljeni načelniku CB Bijelo Polje radi daljeg postupanja, tačnije radi upućivanja sipsa predmeta Etičkom odboru na ocjenu etičnosti postupanja policijskog službenika D. S. u predmetnom događaju”.

(Vijesti)

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    To je to. Scena je ekstremno polarisana, i zato treba tražiti izbore hitno i prelaznu vladu. Biće sve gore, i onda da obični narod strada a ovo da škljopa dovuče o niotkuda. Svi će se smiriti kad se zakažu izbori i ova nesreća makne. Svi napolje, do poslednjeg apostola! Sa Hristom!

    1
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.