Biznis Crna Gora: Duško Knežević i dalje među najuticajnim ljudima u Crnoj Gori

4

Nakon godine istraživanja, BiznisCG objavljuje u nastavcima, internet ediciju “50 najuticajnijih ljudi u Crnoj Gori”.

Riječ je o ljudima koji će dominantno uticati na političko-ekonomsko-bezbjednosne aspekte u Crnoj Gori tokom ove godine i u budućnosti.

Edicija je urađena po uzoru na preciznu metodologiju Forbsa i Tajma i predstavlja pogled autora u budućnost u smislu ogromnih političkih promjena koje se dešavaju. Na 19. mjestu je i predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević.

Međutim, nakon podizanja nekoliko optužnica od strane bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, moć Duška Kneževića je počela da drastično pada.

Pokrenuvši aferu „Koverta“ i nakon velikih građanskih protesta, Knežević se vratio u društveni život Crne Gore na velika vrata, iako živi u Londonu.

Tri godine nakon svega, malo ko u Crnoj Gori pominje optužnice protiv Kneževića, aktuelan je protest u vezi bolnice Meljine, a renomirani zapadnoevropski novinari pominju mogućnost da Knežević dobije arbitražu protiv Crne Gore vrijednu nekoliko stotina miliona eura.

Knežević je rekao da, u tom slučaju, neće blokirati državnu kasu, već je predložio neku vrstu poravnanja. Upravo je mogućnost dobijanja arbitraže protiv Crne Gore svrstala Kneževića među najuticajnije ljude…

4 Comments
 1. qyu komentariše

  Ovog pod hitno uhapsiti!

  1. DANILO komentariše

   [email protected] lupeski botu ispranoga mozga !

 2. DANILO komentariše

  [email protected] lupeski botu ispranoga mozga !

 3. ATLAS komentariše

  OČEKIVANO ! SVI ZAPOSLENI ATLAS BANKE ZNAJU DA SE RADI O NAJBOLJEM POSLODAVCU U CG !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.