Bivši tjelohranitelj otkriva: Tajni sastanci Đukanovića i Radončića u Tivtu!

0

Bivši tjelohranitelj Fahrudina Radončića, Armin Cibra tvrdi da taj bosanski tajkun u poslednje vrijeme redovno dolazi Redovno u Tivat gdje u restoranu “Prova” održava sastanke sa Milom Đukanovićem i Veskom Barovićem, ali i sa srbijanskim tajkunom Vojinom Lazarevićem.

“I Lazarević ima jahtu u Porto Montenegru i sa njim je Radončić za prvomajske praznike bio na ručku u hotelu Splendido u Prčnju kod Kotora, po informacijama njegovog tjelohranitelja koji je samnom u stalnom kontaktu, kaže Cibra u razgovoru za Borbu.

Dodaje da Radončić ima jahtu “Haya” u Porto Montenegru, četiri luksuzna stana, firmu “Avaz Roto pres” u Podgorici, čija je direktorica Zdenka Rakočević, bivša žena Gorana Sita Rakočevića.

“Radončić posjeduje nekretnine u Porto Montenegru u Crnoj Gori i to četiri stana i pet garaža ukupne vrijednosti 7.768.375 KM. Dodatno, njegov sin Irhad Radončić, u Porto Montenegru posjeduje stan i garažu čija je vrijednost 1.329.400 KM. Kada je riječ o vlasništvu u kompanijama, Radončić je i vlasnik kompanije Avaz-roto press s kapitalom od 818.150 KM. Radončić je, osnivač kompanije DA-Press, a njegov sin Irhad je vlasnik i direktor kompanije PM 1.25, sa sjedištem u Tivtu, tvrdi on.

Ovaj Vojin se bavi kupovinom i prodajom električne energije,ima svoju firmu “Rudnap” koja se bavi tom vrstom posla,zbog čega je Radončić vjerovatno s njim često i u CG,obzirom da ga je i u BiH dovodio tim povodom i radili su struju gdje su imali dnevnu zaradu od milion maraka

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.