Binić poručio Savićeviću: Genije, prekini da dijeliš srpski narod u Crnoj Gori!

1

Saigrač Dejana Savićevića iz tima koji je osvojio Kup šampiona u Bariju Dragiša Binić (57) u razgovoru za Srpski telegraf poručuje da bi popularni Genije trebalo da prestane da pravi podjele među Srbima, uključujući tu i dobar dio naroda koji živi u Crnoj Gori.

– Dosta nam je miješanja politike u sport. Dokle više da pokušavaju da nas zavađaju. Dejo je moj prijatelj. On brani stavove svoje države. On tamo živi. Ja se sa njim ne slažem i smatram da ne treba više da dijeli nas Srbe. Iste polemike imali smo i kada smo bili saigrači. Samo mu to tada nisam dozvoljavao. Nigdje, svlačionici, na javnom mjestu, u diskoteci. Jasno je šta bi bilo tad. Mi više ne bismo bili saigrači da je tako nešto uradio. Prihvatam ga kao druga i kao saigrača i ponavljam: Dejo, ne treba da dijelimo srpski narod – izjavio je Binić za naš list i dodao:

– Politika je previše ušla u sve to. Ali i mi kao država moramo da pokažemo neku reakciju. A ne da se sve pretvara u dnevno-političke teme koje pogoduju pojedincima i njihovim interesima. Crna Gora se od nas odvojila, ima deceniju i po. Ne ulazimo u to da li je to ispravno ili ne. Mi se prema njima ponašamo kao da smo i dalje u zajednici. Koliko njihovih studenata živi po našim domovima u Beogradu dok djeca iz Šumadije plaćaju privatno smještaj? To je samo jedan od primjera. Zašto ih onda ne tretiramo kao ostale strance?

1 Comment
  1. Pastrovic komentariše

    Dejo ga evo u Budvi. Pijani se sa nekim poluprostitutkama po diskotekama. Mozda je bio genije za fudbal, ali kao covek je nula. Sram te bilo Dejo!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.