Binić poručio Savićeviću: Genije, prekini da dijeliš srpski narod u Crnoj Gori!

Binić poručio Savićeviću: Genije, prekini da dijeliš srpski narod u Crnoj Gori!

Saigrač Dejana Savićevića iz tima koji je osvojio Kup šampiona u Bariju Dragiša Binić (57) u razgovoru za Srpski telegraf poručuje da bi popularni Genije trebalo da prestane da pravi podjele među Srbima, uključujući tu i dobar dio naroda koji živi u Crnoj Gori.

– Dosta nam je miješanja politike u sport. Dokle više da pokušavaju da nas zavađaju. Dejo je moj prijatelj. On brani stavove svoje države. On tamo živi. Ja se sa njim ne slažem i smatram da ne treba više da dijeli nas Srbe. Iste polemike imali smo i kada smo bili saigrači. Samo mu to tada nisam dozvoljavao. Nigdje, svlačionici, na javnom mjestu, u diskoteci. Jasno je šta bi bilo tad. Mi više ne bismo bili saigrači da je tako nešto uradio. Prihvatam ga kao druga i kao saigrača i ponavljam: Dejo, ne treba da dijelimo srpski narod – izjavio je Binić za naš list i dodao:

– Politika je previše ušla u sve to. Ali i mi kao država moramo da pokažemo neku reakciju. A ne da se sve pretvara u dnevno-političke teme koje pogoduju pojedincima i njihovim interesima. Crna Gora se od nas odvojila, ima deceniju i po. Ne ulazimo u to da li je to ispravno ili ne. Mi se prema njima ponašamo kao da smo i dalje u zajednici. Koliko njihovih studenata živi po našim domovima u Beogradu dok djeca iz Šumadije plaćaju privatno smještaj? To je samo jedan od primjera. Zašto ih onda ne tretiramo kao ostale strance?

Related posts

1 Comment

  1. Pastrovic

    Dejo ga evo u Budvi. Pijani se sa nekim poluprostitutkama po diskotekama. Mozda je bio genije za fudbal, ali kao covek je nula. Sram te bilo Dejo!

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *