Bijelo Polje: Prekršajne prijave zbog zloupotrebe narkotika

0

Pripadnici policije u Bijelom Polju lišili su slobode lice koje se sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok su protiv dva lica podnijeli prekršajne prijave zbog zloupotrebe narkotika, saopštila je Uprava policije.

Kako navode slobode je lišen Đ. Lj. za kojeg se sumnja da jednom licu prodao manje količine opojne droge kokain i opojne droge marihuana.

“Takođe, policija je u Bijelom Polju, postupajući po operativnoj informaciji, kontrolisala vozilo i lice G. J. koje je njime upravljalo i kod njega je pronađena manja količina opojne droge marihuana”, navodi se u saopštenje.

Protiv njega je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, kao i prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima budući da je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom opojne droge kokain i opojne droge marihuane.

“Osim toga, takođe postupajući po operativnoj informaciji, pripadnici bjelopoljske policije su u mjestu Kruševo izvršili kontrolu vozila i lica V.D. koje je njime upravljalo. Kod njega je pronađena manja količina opojne droge marihuana i protiv njega je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga” zaključuje se saopštenju Uprave policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.