„Bijela zabava“ u sobi 403: Plesale smo u seksi vešu, a oni su nas fotografisali i snimali telefonima

0

Ukrajinka Z.J., jedna od djevojaka koje su, prema tvrdnjama Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), u hotelu rizorta Porto Montenegro bile predmet trgovine ljudima od strane kriminalne organizacije koju je, navodno, formirao Ukrajinac Vitalij Grečin radi posredovanja u vršenju prostitucije i upotrebe fotografija u pornografske svrhe, negirala je pred tužiocem te navode, piše „Dan“.

Ona je saopštila da u Crnu Goru nije došla pod prinudom, da se samovoljno fotografisala za profil OnlyFans i da je niko nije nagovarao na seksualne odnose, niti joj je za to plaćao.

Sve te djevojke, pa i Z.J, ukoliko se potvrdi optužnica SDT-a, biće pozvane da pred Višim sudom u Podgorici saopšte svoja saznanja i potvrde ili opovrgnu izjave koje su dale pred specijalnim tužiocem.

Nakon što je sa ostalima uhapšena u jednom od hotela Porto Montenegra, ova djevojka je pred tužiocem ispričala da njena drugarica V.M. ima prijatelja Alekseja Bogoslovova (jedan od optuženih), koji ju je pozvao da sa nekom svojom drugaricom dođe u Crnu Goru, da će im kupiti karte i da će im biti zabavno i veselo.

Kada su odlučile da zajedno otputuju za Crnu Goru, Aleksej je V.M. poslao na Telegram plan njihovih aktivnosti za vrijeme boravka u Crnoj Gori.

Naknadno je, kako je kazala, na Telegramu formirana grupa od šest djevojaka koje su trebale da doputuju u Crnu Goru, a u toj grupi bio je i Aleksej.

Ona i drugarica V.M. su Alekseju poslale skrinšotove svojih pasoša i on je za njih kupio avionske karte za let Varšava–Podgorica, a elektronsku kartu je poslao i svim drugim djevojkama u grupi.

Kako je rekla tužiocu, Aleksej joj je dostavio elektronske karte samo u jednom smjeru.

Već u avionu je od jedne djevojke saznala „za nekog milijardera Vitalija“, koji je organizator svega i da će im biti sjajno.

U hotelu ih je, tvrdi ona, dočekao Vitalij, koji je uzeo njihove pasoše i registrovao ih kao goste hotela, a potom im je vratio pasoše.

Nakon toga su pošle na četvrti sprat i tamo su srele Bogoslovova.

Vitalij i Aleksej su im rekli da se spreme i da će da ih vode u restoran, gdje su pile, zabavljale se i plesale, a Vitalij ih je za to vrijeme snimao i fotografisao telefonom.

Navodi da je u sobi bila sa većim brojem djevojaka i sa Aleksejem.

Sledećeg dana pošle su na izlet na jednu planinu, gdje su ručali u restoranu, poslije čega su se vratili u hotel, gdje su imali „bijelu zabavu“, za koju su djevojke morale biti obučene u bijeli veš.

Dok je trajala „bijela zabava“, Vitalij i jedan fotograf su ih fotografisali i snimali svojim telefonima.

Snimci su nastali, tvrdi ona, dok su pile i plesale u seksi vešu.

– „Bijela zabava“ održavala se u sobi 403. Nakon nje sam otišila u svoju sobu i ubrzo zaspala, jer sam bila pripita – ispričala je ova djevojka u tužilaštvu.

Kako je dodala, u njenu sobu je došao i Vitalij, prišao joj je i legao pored nje, ali se pokrila ćebetom i on je otišao.

Poslednjeg dana njenog boravka u tom hotelu Vitalij im je rekao da se spreme, da obuku veš i odu u sobu 403 i da naprave grupni snimak.

Kada su došle u sobu, već je bila postavljena profesionalna rasvjeta i tu je bilo oko 14 djevojaka.

Tada je Vitalij prišao djevojkama i rekao im da trebaju da se pretvaraju kao da čiste sobu.

Sve ove scene snimala su dva fotografa profesionalnim aparatima, a Vitali je snimao telefonom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.