Bezobrazno ponašanje Rafeta Husovića: Umjesto da bude lustriran, Milov saveznik hoće da kadrira u novoj vladi i da poništi izbornu volju!

22

Bošnjačka stranka podržala bi Vladu koju bi činili Demokrate i Građanski pokret URA, bez DF-a i DPS-a, a u koju bi bili pozvani i LP, SDP i SD. To je za TVCG kazao lider BS Rafet Husović, koji je takav stav predočio i na jučerašnjem sastanku sa predstavnicima Demokratske. U svakom slučaju, kaže Husović, konačan stav zauzeće kada se konstituiše parlament, izaberu poslanički klubovi, te kada bude jasno u kom smjeru će nova Vlada ići.

Predstavnici Bošnjačke stranke juče su, na inicijativu Demokratske Crne Gore, razgovarali sa predstavnicima te političke grupacije. Prvi čovjek Bošnjačke stranke prenosi nam utiske.

“Mislim da su oni manje više dogovorili da ta tri subjekta formiraju novu vlast. U suštini su ponudili i nama da budemo dio te nove vlasti. Jasno su saopštili da sa DPS-om nemaju namjeru da budu u novoj vlasti”, naveo je Husović.

A iz Bošnjačke stranke su predočili svoj stav. Da je na minulim izborima, kako kaže Husović, pobijedila građanska, multivjerska, multinacionalna CG.

“Iz tog razloga, ako sagledamo sastav poslaničkih klubova i političkih partija koje su učestvovale na ovim izborima i zavrijedile pažnju birača CG, jasno se vidi da je tu najmanje dvotrećinska većina za ovakvu građansku CG”, istakao je Husović.

Zato su, kaže Husović, imali jasnu ponudu za Demokrate i građanski pokret URA.

“Da oni čine novu vlast, da nekako ta dva velika subjekta i DPS i DF u startu ili ne budu nikako dio vlasti, mi smo izrazili očekivanja da sa nama ili bez nas, mi smo spremni da podržimo takvu manjinsku Vladu. Dobro bi bilo da u takvom sastavu učestvuje i LP, SDP i SD”, istakao je Husović.

Bošnjačkoj stranci, kaže Husović, ipak nije jasno kako će izgledati ekspertska Vlada.

“Iz tog razloga, s obzirom na tu heterogenu strukturu u koaliciji Za budućnost CG, smatram da su Demokrate zaslužile da oni vode i Vladu i preuzmu odgovornost na sebe za sva dešavanja koja slijede nakon ovih izbora”, kaže Husović.

U svakom slučaju, sačekaće, kaže, da se konstituiše parlament, izaberu poslanički klubovi te da bude jasno u kom smjeru će nova Vlada ići.

“Nakon toga treba da BS zauzme definitivno stav oko svih ovih pitanja”, istakao je Husović.

Partnerski odnos između Bošnjačke stranke i Demokrata, napominje, nastaviće se, bez obzira s kojih pozicija. Tamo gdje je interes proevropska CG, poručuje, imaće podršku Bošnjačke stranke.

22 Comments
 1. Zeko komentariše

  Husovic se utripovao…ako oce oce ako nece nemora…neka ucjenjuje dps ako jos moze! Ovo je samo jedan od dokaza da je bosnjacka stranka udbaska stranka i da je Hazbija kalač sve upravu!
  Kad se procisti biracki spisak, ni sdp ni sd nece proć cenzus…svi znaju da ih glasaju fantomi od 18-20h na izborni dan!

  45
  2
 2. Traktorist komentariše

  Nastavlja se agresija četnikklerofasiszs (jbo ih sotonjara u prkno) na nacionalne manjine

  5
  40
  1. vaso komentariše

   Traktirce ustasko kopile boli a tek c'è da boli kurvini sinovi bez casti i obraza.

   19
   1
  2. Serbona komentariše

   Traktorist: a sto si ti ne znamo? Poljoprivredna manjina? Zar nisi vise ilupalio taj traktor i otperjao? Brm brm…kako si ono najavljivao? Gazda i bliski mu saradnici ce avionom a ti traktorom? Ali ti neces tako daleko kao oni, nemas toliki domašaj

   19
   1
   1. Traktorist komentariše

    Eto ga, opet četnikklerofašističko nasilje, prijetnje, spiskovi koje treba očistizi, prijeti se đeci
    ŽGADIJO NE BOJIMO SE, OLOŠU ZAOSTALI

    1
    24
  3. Црна_Гора komentariše

   Ovo je Crna Gora Srpska Sparta,nije FASISTICKI Natomontenegro.

   20
   2
 3. Zeljko komentariše

  Javio se opet ovaj smrado traktorist .
  Izgleda da ga prosao sok od izbora,pa je poceo opet srati.

  20
  2
  1. Traktorist komentariše

   Gospodine!, lijepo vas molim da ne vrijeđate i prijetite nasiljem

   3
   14
   1. Црна_Гора komentariše

    Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.

    12
    2
   2. vaso komentariše

    Traktorce ustasko kopile nijesi iz Cene Gore takva gamad se ne radja ovdje .Molin redakciju da ovoj budali ne objavljuje komentare KOJI su uvredljivog karaktera.

   3. Majstor za traktoriste komentariše

    Mrs gnjido!!!!

 4. Traktorist komentariše

  Postovani cetnikklerofasisti posjetioci ovog cijenjenog portala , da svoj primitivizam i klerofasizam (jbo ih sotonjara manite) ne prosipaju na ovo sveto mjesto slobode misli, klerofasističke stavove neka dijele sa sotonjarom na njegovu radnom mjestu, netolerancija i cetnikklerofasistička mržnja prema drugim narodima nema mjesta ovdje, vrijeđate nas kulturne pluraliste.

  2
  13
  1. Црна_Гора komentariše

   FASISTI (to je vas izbor) spremite TRAKTORE pa pravac Fasistickim Zagreb Istanbul Tirana Zenica Berlin..
   Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.

   13
   2
 5. Traktorist komentariše

  Rafete NE BOJ SE FASISTICKOG OLOSA, mene su razapinjali radi homo sklonosti

  4
  11
  1. vaso komentariše

   Traktorce je devijantan lik , umobolnik. Sam priznaje da j homoseksualac pasivni ili travestit. Zao mu je njegovih vladara milà i ostale bratije . I Kao sve ustaske p….e moze samo da JEDE GOVNA na netu .

 6. Slavko komentariše

  Zasto ne zabranite ove fasisticke i bolesne komentare bilo sa koje strane dolaziile . Crnoj Gori treba mir i suzivot koji nije imala 3o godina

  8
  1
 7. Vaso. komentariše

  Rafete samo deri po četnikklerofašisti, njihovi zločini najveći u svet, mlogo vole da lažu i kradu i so pljačku se diče, izrodi najgore soja.

  1
  13
  1. vaso komentariše

   Traktorce mozes Samo da pusis vasu.

 8. akvarius komentariše

  Balije bi opet u vlast oslacalo im lopinjanje.Nima bi bolje bilo da se primire

  5
  2
 9. Vlado komentariše

  Ovaj je izgubio ZDRAV razum.

 10. Kotor1968 komentariše

  E ovo bi bio najboli scenario, DF izbaciti iz koalicije i sastaviti vladu sa ljudima koji su za CG, zna se da DF nije za CG.

 11. Q komentariše

  Micite visr BS sa stranica,nek Bosnjaci prave novu normalnu stranku bez ovih kriminalaca pa su onda dobro dosli,ovi bi bili samo trojanski konj u novoj vlasti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.