Bez publike na Zvezda – Milan

0

Provijavala je nada među zvezdašima da bi kapije Marakane ipak mogle da se otvore za toliko čekani okršaj sa Milanom u Ligi Evrope.

Šuškalo se i spekulisalo da bi mogao da bude otvoren kapacitet od 30 odsto, potom i da bi oko 5.000 navijača moglo na tribine, ali od toga nema ništa.

Doktor Predrag Kon je večeras u izjavi za Blic kategorično demantovao mogućnost da se i manji broj navijača nađe na utakmici Zvezde i slavnih Rosonera u četvrtak. Svoju odluku je obrazložio pogoršanjem epidemiološke situacije i sve većim broj slučajeva korona virusa u Srbiji, a pogotovo Beogradu.

-Ne možemo da dozvolimo bilo kakvo okupljanje, pa tako ni na pomenutoj utakmici jer se poslednjih dana epidemiološka situacija pogoršala. Pogotovo u Beogradu. U takvoj situaciji bilo kakvo okupljanje u većem broju ne može da prođe. To je stav medicinskog dela Kriznog štaba i on se neće promijeniti- rekao je Kon za Blic.

Ovim se čini da je stavljena tačka na sve nade da će makar dio navijača moći da prisustvuje velikoj utakmici u četvrtak uveče. Crvena zvezda – Milan će se nažalost igrati pred praznim tribinama.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.