Bez policijskog iskustva: Duškovog saradnika i člana DPS-a zaposlili za glavnog inspektora u policiji!

23

Članu Glavnog odbora DPS-a  Dragoljubu Bulatoviću, iako nema dana radnog staža u policiji, dodijeljeno je mjesto glavnog inspektora u posebnom Odjeljenju za borbu protiv pranja novca.

Bulatović je ranije bio blizak saradnik bivšeg premijera Duška Markovića, gdje je bio šef kabineta, a to mu nije smetalo da se domogne funkcije u policiji iako je promijenjena vlast.

Bulatović je kao šef kabineta godišnje primao blizu 45.000 evra, a dobio je stambeni kredit u iznosu od 20.000 evra, gdje mu je mjesečna rata bila nevjerovatnih 35 evra.

Za neupućene Bulatović je jedan od onih koji je trebao da krivično odgovara zbog propusta u zatvoru Bijelo Polje, gdje je bio rukovodilac, zbog bjekstva zatvorenika Jovice Zindovića.

Umjesto da krivično odgovara, Dragoljub Bulatović je nagrađen funkcijom u kabinetu kod premijera Duška Markovića, a sada i visokom funkcijom u policiji.

Bivši na­čel­nik za­tvo­ra u Bi­je­lom Po­lju Go­ran Šće­kić javno je optužio tadašnjeg po­moć­nika di­rek­to­ra ZIKS-a Dra­go­ljuba Bu­la­to­vića da je po­ten­ci­rao da osu­đe­ni­ku Jo­vi­ci Zin­do­vi­ću omo­gu­ći ko­ri­šće­nje po­god­no­sti – po­sje­tu bo­le­snom čla­nu po­ro­di­ce i tom prilikom je osuđenik pobjegao.

Duško Popović, otac Luke Popovića, za čije ubistvo je osuđen Zindović, javno je optužio Bu­la­to­vića da je dok je radio u ZIkS-u, bio čo­vjek ko­ji je u ZIKS-u bio za­du­žen da obez­bi­je­di kom­for lju­di­ma ko­ji su ubi­ja­li za dr­ža­vu.

23 Comments
 1. Lange komentariše

  A bježi bre da se zgadi čoveku na sve.dok narod ne popizdi pa ne je.e mater i jednima i drugima.pih

  56
  2
  1. Dzo komentariše

   Polako da vlada preuzme mup. Jos je lum dps

   1
   2
 2. Lange komentariše

  Ja da sam im tražio posao iako sam na sve moguće litije bio i borio se i hapsili me rekli bi mi dodji sutra.fukare jedne.ovo gov.o nikako nisu smjeli pomisliti da zaposle a ne na ovakvu funkciju.iz dana u dan sve više miriše na izdaju .kad to narod skonta neka drže gaće bogalji .

  46
  3
  1. E viva komentariše

   Dobar izbor, čestita čovjek, školovani i najvažnije veliki crnogorac..

   5
   115
   1. Dekson komentariše

    Taman ko i ti.

    37
    2
 3. VeseliSesir komentariše

  Pa je li ovo moguce? Dokle vise? Je li vam jasno koliko smo prevareni? Stidi se Zdravko Krivokapicu, velizdajnice, zapammtice te istorija kao najveceg prevaranta naseg naroda! Ljigo !!!

  44
  3
 4. Lange komentariše

  I to bez dana iskustva,i jočićka bez iskustva i ona kljajević iz bp,za jočićku mi nije baš je borac za srpstvo bila .ima mu.a više nego pola ovih bogalja .ali geberalno ovo ništa nevalja .narod dobio kur.c kao inače i svudje

  34
  3
 5. Felix komentariše

  Ko ga je zaposlio, to niste rekli.

  28
  1
 6. Miklos komentariše

  Inace krsi zakon o unutrasnjim poslovima jer je izabran za clana glavnog odbora dps a kao pripadniku uprave policije mu je to strogo zabranjeno da bude clan politicke partije i da politicki djeluje

  30
  1
  1. Pantelija komentariše

   Ništa nije slučajno…. Kada bude rekonstrukcija Vlade očekujte DrPS da u nju uđe… Ovo je multinacionalna, multikonfesionalna, multi-kulti … evropska, evroatlantska, antifašistička, antiruska, antipravoslavna ,,,, Crna Gora.

   16
   2
 7. Ivi komentariše

  Ovo je opasno.

  22
  1
 8. Maja komentariše

  Pitajte ga ko mu sef, svastika Lidija. Pa dje mu radi zena u ministarstvo prosvete. Kako je moguce da je dibio podao u MUP nakon izbora. Clan glavnog odbora u Mojkovcu sa Smolovicem direktirom komunalnog sa kupljenom diplomom. Slobodno u Mojkovac nemaju sta da traze. Vidjece u novembru.

  61
  3
 9. Maja komentariše

  Od kud mu pare da gradi zgradu u Kolasin. Pa kredit koji vracs 38 eura. Da vam pojadnim tako dto je omogucio Zindovicu da pobjegne. Sema Markovic i Veljovic kumovi Zindovic Veljovicev brat od ujaka. A ovaj mrco Bulatovic izvrsitelj pa nagradjen. I umjesto u zatvor on inspektor i to glavni. E mrcili se ko sto ce.

  81
  2
 10. Vaso33 komentariše

  Vlada zvana PREVARA. Dje su oni botovi , navodno antirezimski orjentisani, sto su mjesecima napadali DF ,a posebno Medojevica ?!? DF JE OD POCETKA SVE U PRAVU!!!

  16
  1
 11. Onako usput komentariše

  Lazni car Dritan Mali 😀

  Koliko su ga samo hvalili , naivni ljudi , u euforiji koalicionog sporazuma!

  Izgleda da ce tesko biti promjena bez ulice.Jos kada ne bude popisa i ciscenja birackih spiskova…

  Koja ce guzva biti na premijerskom satu 😀 Ne bih se iznenadio da premijer , koji to nije , izmisli bolest i da dodje glavni u vladi , lazni car Dritan Mali.Mada je i on rezerva Rakcevicu i Co.

  17
  1
 12. kuca komentariše

  Sve ovo sad ide na obraz DF-u koji suti na sve.

  6
  6
 13. Milica komentariše

  Pa stvarno dokle vise? Kakvi su ovo potezi, kontradiktornost u svemu sto obecaju i sto rade….uzas

  11
  1
 14. Q komentariše

  Svaki dan Vlada Krivokapica i URA donosi nove odluke protiv srpskog naroda i obesmisljava litije i sve sto je sa njima postignuto.Ovo jedino ide na ruku DPS-u i ni sam Milo ovako nesto dobro za ocuvanje i jacanje DPS-a nikad ne bi smislio.Ako se DF zadovoljava sa bacenim oglodanim kostima Zdravka Krivokapica to je sad njihov veliki problem jer ovo nije Vlada za koju je narod glasao i htio,ovo je gore od DPS-a samog.Bog me je kaznio sto sam u Crnoj gori i sto ne mogu da pobjegnem odavda jer ovdje nema srece. A vama Krivokapicevim botovima ispranog mozga mogu samo reci je..te se i vi i onaj ko tu posast dovede na vlast.Je..vas Abazovic i svi prevaranti oko njega.

  7
  1
 15. Nevena komentariše

  Za sve ovo je kriva Vlada koja nije efikasno i odgovorno reagovala na prethodnu vlast i njihove nepoštene radnje!

  4
  1
 16. oo dps pluzine komentariše

  kad se izabrala Vlada ja napisah odje, da smo iz DPS prezdovoljni. evo kako se lijepo dogovaraju sa Milom oko svega, zaposljavaju nam kadrove, ne hapse nikog.
  Hvala Zdravko i Dritane.

 17. Dekson komentariše

  Sramota. Pi.

  1
  1
 18. Lorena komentariše

  Konstantno losi potezi. Iz dana u dan sve ovo vise i vise gubi smisao, i ono za sta smo se borili !

  2
  2
 19. Dzo komentariše

  Polako da vlada preuzmw mup

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.