Belivuku i Miljkoviću „pozlilo“ na suđenju, dolazila i Hitna

0

Vođe beogradskog ogranka „kavačkog klana“ Veljko Belivuk i Marko Miljković danas su se u Specijalnom sudu u Beogradu, u nastavku suđenja za sedam ubistava, otmice, silovanje, trgovinu drogom i oružjem, požalili da im je pozlilo.

Sudija je, stoga, odredila pauzu, kako bi doktori Hitne pomoći, koja je u međuvremenu pozvana, pregledali Belivuka i Miljkovića.

Inače, na početku suđenja, devetorica pripadnika klana otkazala su punomoćje advokatima, zbog čega je sudija u odnosu na njih razdvojila postupak.

„Treba mi doktor, zuji mi u ušima zbog ovakvog postupanja suda“, rekao je Miljković.

Na konstataciju predsjednice sudskog vijeća da drugooptuženi to govori uz osmjeh, kao i njeno pitanje da li može, ipak, da nastavi da prati suđenje, Miljković je odgovorio.

„Dobro ja, ako padnem ovdje, obavijestio sam sud da mi nije dobro“, dodao je Miljković.

Poslije Miljkovića, za riječ se javio i Belivuk, koji je, takođe, rekao da mu nije dobro.

„Suše mi se usta, trnu mi ruke, hoću i ja da dođe hitna pomoć i da me pregleda doktor“, kazao je Belivuk.

I dio ostalih optuženih požalio se da im nije dobro.

Sudsko vijeće vratilo se u sudnicu, pošto su lejkari Hitne pomoći završili pregled optuženih.

– Sudu je dostavljen ljekarski izveštaj, iz kojeg proizilazi da su pregledani Nebojša Janković, Nemanja Lakićević, Aleksandar Vučinić. Po izvještaju zatvorskog ljekara pregledani su i Veljko Belivuk, Marko MIljković i Vlade Draganić, i svi su sposobni da prisustvuju glavnom pretresu – saopštila je sudija šta su zaključili ljekari poslije pregleda.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.