Bečić čestitao Dan opštine Nikšić: Uvjeren sam da lokalna samouprava ima i znanja i sposobnosti da sve resurse opštine stavi u funkciju popravljanja standarda

1

U ime Demokratske Crne Gore, predsjednik te stranke Aleksa Bečić čestitao je 18. septembar, Dan opštine Nikšić predsjedniku Opštine, Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine, Nemanji Vukoviću, i svim građankama i građanima Nikšića.

„Činjenica da se kolektivno pamćenje grada pod Trebjesom opredijelilo da za svoj praznik uzme upravo dan oslobođenja ubjedljivo svjedoči o vjekovnoj želji za slobodom njegovih građana. Ta želja kroz vrijeme mijenja svoje oblike i načine borbe za njeno ostvarenje, ali njena osnovna supstanca ostaje uvijek nepromijenjena“, kazao je Bečić.

U današnjem kontekstu, tvrdi lider Demokrata, to je borba za oslobođenje svih potencijala i znanja da se oni upotrijebe u korist opšteg dobra svih građana Nikšića i Crne Gore.

„Uvjeren sam da lokalna samouprava ima i znanja i sposobnosti da sve resurse nikšićke opštine stavi u funkciju popravljanja kvaliteta i standarda života njenih sugrađana. Tome značajno može doprinijeti i status univerzitetskog, kulturnog i sportskog centra, po kojem je prepoznat. Kao takav, on je permanentni generator novih saznanja i vještina koji mogu služiti razvoju Nikšića u savremenom dobu. Na kraju, uz želju da se takvi ciljevi u kontinuitetu ostvaruju, predstavnicima lokalne vlasti  i svim građankama i građanima Nikšića, još jednom, najiskrenije čestitam Dan opštine“, zaključio je Bečić.

1 Comment
 1. Idriz Muratović ,Niksic komentariše

  Ništa nam nemoj čestitati, Ljaljo.
  Ti i tvoja partija bidona pravite veliku opstrukciju
  formiranju Vlade.
  Naučio si jadnog Krapa da ,kao baba kakva, traži da dvije žene naprasno vode državu.
  Ljaljo,poštenije ti je da predložiš dva transvestita.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.