Baošić (DNP): Tužilaštvo da reaguje i spriječi isticanje zastave tzv. Kosova u Tuzima

1

Demokratska narodna partija oštro osuđuje jučerašnje isticanje zastava Albanije i takozvane i nepostojeće države Kosova u Tuzima pokraj Podgorice. Na ovaj način prvi čovjek opštine Tuzi, Nik Đeljošaj, još jednom je potvrdio kako u Crnoj Gori pravdu predstavlja isključivo obračun sa pripadnicima srpskog naroda i onima koji se usude zavijoriti trobojku, saopštio je Nebojpa Baošić član DNP-a.

“Ono što je posebno interesantno napomenuti, nedavno smo imali slučaj krivične prijave protiv Dare sa Smokovca koja je privedena zbog isticanja zastave koja očito nije po mjeri aktuelnog režima, dok očito bezbjedonosni sektor u Crnoj Gori događaje u Tuzima ne želi vidjeti, niti procesuirati prvog čovjeka ove opštine koji se spomenutim činom sa oduševljenjem pohvalio na društvenim mrežama”, naglasio je on.

Poziva nadležne u Tužilaštvu da hitno reaguju povodom ovog slučaja i spriječe isticanje zastava međunarodno nepriznate države i južne srpske pokrajine, zastave koja grubo vrijeđa pripadnike srpskog naroda u Crnoj Gori.

“Došlo je vrijeme da se konačno zaustavi poražena DPS matrica, da se stane na kraj selektivnoj pravdi i očitim pokušajima provokacija usmjerenih ka srpskom nacionalnom korpusu u Crnoj Gori. Demokratska narodna partija uz apsolutno uvažavanje nacionalnih manjina i težnjom ka najboljim međunacionalnim odnosima i međuvjerskim skladom u Crnoj Gori situacije poput one jučerašnje u Tuzima karakteriše kao apsolutno nedopustive i zahtijeva od tužilaštva hitno oglašavanje i procesuiranje odgovornih”, zaključio je Baošić.

1 Comment
  1. LipaLipa komentariše

    … cus, sad im zastave najveci problem, … ne ce mo koronu, “uhvatiti”, od zastava, … ne treba za njih ni vakcine, … kad prestanem da obracamo paznju na njh, … presta ce da se viore, … ma “uklale” se zastave, kao kerovi dresirani, … aj’ zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.