Balašević sahranjen u krugu porodice

1

Kantautor Ðorđe Balašević sahranjen je danas u krugu porodice, bez prisustva medija, potvrđeno je Tanjugu u gradskoj upravi Novog Sada.

Prema želji porodice, nije održana komemoracija.

U Novom Sadu danas je Dan žalosti povodom smrti legendarnog kantautora.

Balašević je sahranjen danas nešto prije 13 sati u Novom Sadu u krugu najbliže porodice i nekoliko prijatelja.

Ispraćen je uz tamburaše koji su pjevali njegove pjesme, među njima i pjesmu s imenom njegove žene “Olivera”.

Kako javlja Telegraf.rs, na novosadsko groblje su oko 12.30 sati stigli Balaševićev sin Aleksa i zet Aleksandar Jovanović, Jovanin suprug. Nakon toga stigle su i ćerke Jovana i Jelena te supruga Olivera i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević. Blic javlja da je pogrebu prisustvovao i gradonačelnik Ljubljane i da je tamo bilo oko 30 ljudi.

Balašević je iz kapele ispraćen pjesmom “Aco, braco”, a zatim su tamburaši nastavili sa “Malom garavom”, dok su na samom grobnom mjestu odsvirali njegovu omiljenu pjesmu “Olivera”, posvećenu njegovoj supruzi Oliveri Balašević.

1 Comment
  1. Ja komentariše

    Ovo pseto je najveći srbomrzac u srbiji pored druga mu čanka i ostalih naših srbomrzaca iz cg koji žive u srbiji.samo gov.o kao oni mogu mrzeti zemlju u kojoj žive koja im jesve dala.neznam čemu i u srbiji ovolika pompa zbog smrti ove ljige.pseto je mrzelo sav srpski rod ustaša,uvek isticao da mu je hrvstska bliža a nikad neode da živi tamo djubre.sem toga nijednu pesmu nema a da ne pjeva o svom životu, inače svi ovi pjevači pevsju o svonim životima a bagra zatucana to sluša i prihvata kao da se radi o njihovom.srbija je trebala ovog srbomrsca bez ovoliko pompe da isprati ako kako kažu se oslobadjaju repova krepalog druga tite

    2
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.