Bajčetić: Devastacija podgoričkih “pluća” Gorice i Ljubovića ozbiljno krivično djelo za koje će mayor kad-tad odgovarati

2

Portparol PzP Nikola Bajčetić je na svom Tviter profilu prokomentarisao objavu gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića “DF ili Evropa. Nema trećeg puta za Crnu Goru”.

“Ovaj čovjek priča o nekoj Evropi. A sinonim njegovog “mayoravanja” tkz. “Pośom” su bageri koji gaze sve zelene površine kroz Glavni grad. Devastacija podgoričkih “pluća” Gorice i Ljubovića je ozbiljno krivično djelo za koje će mayor kad-tad odgovarati”.

Bajčetić je dodao:

“Uzgred trebao bi da zna da je Crna Gora po geografskom položaju sastavni dio Evrope. Tako da DF-Evropa, ili DPS. No svakako su građani rekli svoje prošle godine na parlamentarnim izborima. Tako da, pakuj se Vukoviću!”, zaključio je Bajčetić.

2 Comments
  1. Megapolis komentariše

    Kakva je ovo blesa

  2. Hristina komentariše

    DF ili Evropa, a oni gaze sve evropske vrijednosti. Ustaštvo i ustaške pjesme, zastrašivanje naroda, otimanje crkvene imovine, uništavanje zelenih površina, borba protiv zakona koji većina EU država ima… Meni više to izgleda kao da je izbor jasan: DPS ili Evropa.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.