Bahati Podgoričanin vozio automobil preko korzoa u centru Trebinja

0

Bahati vozač iz Podgorice prije dva dana je automobilom vozio preko korzoa na zaprepaštenje Trebinjaca ali i turista koji su se od kiše sklonili pod nastrešnice obližnjih kafića, piše Trebinje live.

Ovaj Podgoričanin, pored saobraćajnog prekršaja, počinio je i krivično djelo iz zakona o bezbjednosti saobraćaja, jer je svojom nesavjesnom radnjom ugrozi pješake.

Na svu sreću, kako navode, na korzou nije bilo mnogo pješaka, ali da je neko “izletio” pred automobil teško je zamisliti da bi ovaj bahati vozač uspio da zakoči na klizavim pločama korzoa.

Trebinjci poručuju da je vrijeme da se ovakvi vozači, bahati i nesavjesni, već jednom sankcionišu i ne dozvoli im se da “glume silu” i uz to ugrožavaju život brojnih pješaka.

“Neka ovo radi u Podgorici. Ovo je sramota, treba ga kazniti, ali i krivično godiniti. Idući put kad uđe u BiH da mu se odmah uruči prekršajni nalog i da se sprovede u stanicu policije da da izjavu zbog krivičnog djela iz ugrožavanja javnog saobraćaja”, navodi jedan Trebinjac.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.