Atentat na Vučića i “beogradski advokati“ Đukanovića: Đilasovi mediji nastavljaju sa relativizacijom zločina i odbranom Mila Đukanovića

10

Od kada je ministar unutrašnjih poslova Srbije u petak iznio podatke da postoji organizovana kriminalna grupa, čiji je organizator Radoje Zvicer, a koja planira ubistvo predsednika Vučića, te da su ti podaci dobijeni od Evropske policijske službe (Evropol), ne prestaje koordinisana akcija drugosrbijanskih medija pod kontrolom Dragana Đilasa i plaćene medijsko-političke posluge Mila Đukanovića sa prebivalištem u Beogradu.

Iako se decenijama predstavljaju kao zaštitnici ljudskih i političkih prava, kao liberalno-demokratski orjentisani pojedinci, njihova dugogodišnja ljubav prema Milu Đukanoviću, tačnije prema njegovom prljavom novcu, dokazana je već toliko puta na svakom mjestu. Na njegovo gaženje svih osnovnih ljudskih prava i političkih sloboda u Crnoj Gori duže od tri decenije, diskriminaciju naroda, hapšenja i maltretiranja, montirana suđenja i brojna nerasvijetljena ubistva, ova plaćenička družina nikad nije gledala kritički ili digla svoj glas i stala u zaštitu onih koji su se Đukanovićevom kriminalnom režimu suprotstavili.

Ako se zna da je Radoje Zvicer iz grada Kotora u Crnoj Gori, te da je njegov kavački narko-kartel godinama uživao podršku crnogorskog MUP-a i ANB-a, ako se zna da se u Crnoj Gori za sve to vrijeme nije mogla uvesti i izvesti čačkalica bez znanja Mila Đukanovića i njegovog kriminalnog okruženja, onda je i pticama na grani jasno da je upregnuta političko-medijska posluga u Srbiji, koja je pod kontrolom Drgana Đilasa, u tijesnoj vezi sa Đukanovićem i da na sve načine pokušava već danima da ga zaštiti od moguće veze sa zločinom. I to sve dok se sam Đukanović već danima ne oglašava na brojne indicije ili direktne optužbe da je umiješan.

U njegovom “opravdanom odsusutvu“ svakodnevno se nižu tekstovi i analize koji besramno relativizuju i ismijavaju organizaciju atentata na predsjednika Srbije. Đilasove dnevne novine “Nova“ na današnjoj naslovnoj strani poručuju “Španska serija, opet atentat“, te da se iza “najnovije priče o ugroženosti predsednika Srbije“ krije samo “pad njegovog rejtinga“.

Đilasov portal nova.rs donosi tekst pod naslovom “Svi najavljeni atentati na Vučića“ u kojem piše da se “obično ne zna ko preti, da li je opasnost realna ili izmišljena“, iako je jasno u petak informisana javnost da su podaci dobijeni zvaničnim putem od Evropske policijske službe (Evropol), te da je organizator šef najopasnije i najokrutnije narko-bande u ovom dijelu Evrope. Međutim, te činjenice kao i desetine ubijenih građana na teritoriji Crne Gore i Srbije u sukobu crnogorskih narko-kartela u poslednjih nekoliko godina, te milijarde evra prljavog novca, nije dovoljan znak za uzbunu i razlog za opravdano alarmiranje bezbjedonosnog sektora u Srbiji, ali i u Crnoj Gori.

Nedobronamjernost drugosrbijanskih medija prevazilazi sve ljudske granice, a neskrivena mržnja prema predsjedniku Srbije nas mirne duše može dovesti do zaključka, da zbog nemoći da ga politički poraze na izborima punih deset godina, prizivaju zlo, anarhiju, nasilje i sveopšti haos, kako bi u destabilizaciji Srbije isplivali na površinu i došli na vlast.

Ako dovoljan motiv za Đukanovića nije gubitak apsolutne, kriminalne i nekontrolisane vlasti poslije tri decenije i višemjesečno optuživanje Vučića i zvanične Srbije za “uplitanje u predizborna dešavanja u Crnoj Gori“, te Vučićev udar na kavački klan i njegovu beogradsku podružnicu, već je sve to Đilasovoj medijsko-političkoj posluzi samo “nevjerovatan skandal“, onda je više nego jasno da je veza Mila Đukanovića i njegove drugosrbijanske bratije očigledno neraskidiva i- vječna.

 

 

 

10 Comments
 1. Djujic komentariše

  Milo je dovjeo vucica na vlast ,Zvicer i belivuk su njihovi najbolji vojnici a Borba nas ubjedjuje kako je njihov mentor vucic nevino jagnje i kako on nema veze s njima i kako oni hoce nevinasce da ubiju.U ovo ni Vi ne vjerujete ali takav Vam je prljavi zadatak.

 2. milos komentariše

  Vucic pomaze Milu da se vrati na vlast a ovaj mu sprema atentat. Vucicu zovi Jokovica i kazi mu da obustavlja projekat inace vise pare gledat nece

 3. CG komentariše

  Zanimljivo je u ovoj zavjeri da je među prvima informacije iz Europola dobio Vojislav Šešelj? 🙂

 4. Pero komentariše

  OVO JE KAO TURSKA SERIJA

  OCIGLEDNO JE DA CE SVAKI DAN DO IZBORA BITI PO NEKO „OTKRICE“

  Zasto se ne objavi sve ako je vec sprijeceno i zna se ko su ucesnici

  Cemu ovo glupiranje sa iznosenjem svskog dana po neki detalj

 5. Petar Pan komentariše

  Kad se ovo desio surovi zločin? Nijesam u toku da je Milo pucao. Jesu li ga uhapsili?

 6. CG komentariše

  Sad objavljuju da su u stvari bili dvojica atentatora sa snajperima i da je trebalo da ga ‘maknu’ za Novu godinu. 🙂 Ovo režira režiser Zadruge.

 7. Dekson komentariše

  Vučića napadaju zato što je dobar za Srbiju. Da je lopov, izdajnik i sluga stranih ambasada i država kovali bi ga i zvijezde.
  Valjda smo naučili za ovo 30 godina da koga takozvane
  ,, liberalne, demokratske i evropske“NVO napadaju znači da je patriota, dobar, normalan i voli narod i državu. Pa pogledajte samo ko napada Vučića: Biserko i one nenormalne žene koje ni kući ne vole, Čanak, Čeda, Đilas , Srđan Dragojević i tako dalje da ne nabrajam. Sve klasične sluge Zapada, mrzitelji svega Srpskog, tradicije, crkve i tako dalje.

 8. Bosko komentariše

  To je tvoja ekipa Vucicu. Ti si ih stvorio, nisu sami postali to sto su…oni su razbijali demonstracije za tvoje potrebe, druzili se sa tvojim sinom…nego se sve otelo kontroli…znao si da divljaju po Bg…neka tvoj Danilo pita Rosavog…pusti te tvoje lazne patetike…kakve veze ima Djilas?! Nema nikakve.
  Pritom mi je Djilas odvratan.

 9. Roro komentariše

  Vidiš Usnija e baš za tog Đilasa će Beograđani glasati a ti ćeš da izgubiš u Beogradu. To ti je zagarantovano. Nema Srbina iz Crne Gore koji živi u Beogradu da će tebe glasati a ja ih imam oko mene bar 15. Padaš Usnija,,padaš a baš taj Đilas će ti omogućiti dug boravak u Zabeli pa da natenane završiš fakultet.

 10. Simela komentariše

  Muslija duvaj racku, mrš bre.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.