Arsović: Nišavić u nedostatku argumenata da demantuje moja saopštenja, samo umije da vrijeđa na ličnoj osnovi

0

Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić sa svojim saradnicima, u nedostatku argumenata i načina da demantuje moja saopštenja, samo umije da vrijeđa na ličnoj osnovi, očigledno ne znajući da na taj način samo pokazuje ustvari kakav je on sam, ocijenio je odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada, Vladan Arsović. 

“Kao neko ko nije bio ni na jednoj funkciji u Vodovodu, već samo odgovorno obavljao posao inženjera zajedno sa sjajnim kolegama u projektnom birou, teško mogu da shvatim muke direktora Nišavića kakav je to strah od gubljenja fotelje”, ocijenio je Arsović u objavi na društvenoj mreži X.

Prema riječima Arsovića, o njegovom profesionalnom radu loše može da kaže samo isfrustrirana osoba, spremna da slaže zarad očuvanja svoje pozicije, a takvi očigledno i sastavljaju ove odgovore, rijetko kad uspijevajući da demantuju bilo šta, što sam prethodno saopštio.

“Nigdje demanta ni za otkinutu pumpu kod restorana Šume, niti za nehlorisanje vode, niti za kršenje zakona kod neprijavljivanja nalaza vode na PS Farmaci. Ne pominju ni u kakvom je stanju rezervoar Iverak, ne demantuju ni saznanja da nije bilo hlorisanja ni u PS Milješ i na Marezi”, istakaop je on.

Takođe dodaje, me pominju ni mnoge krivične prijave pokrenute protiv direktora Preduzeća, zbog mobinga i ko zna čega drugog. Zaboravljaju i da imaju i mnoga sporna imenovanja unutar firme, koja su predmet nadzora inspekcija, kao i na to da su počeli sa zapošljavanjima bliskih rođaka i kumova.

“Nišavić o sebi kao osobi najbolje govori ovakvim reagovanjima, a o njegovom radu realizacija budžeta, koja je najgora u istoriji Vodovoda. Na “najbolji” mogući način je opravdao svoje nezakonito imenovanje, za šta su mu jedina preporuka bili nastupi pod pseudonimom DJ Svitac”, ocijenio je odbornik DPS u SO Glavnog grada.

Arsović naglašava da on, kao odbornik, koji im je trn u oku, samo zbog toga što ukazuje na njihova nepočinstva i nepravilnosti u radu, ostaje kao inženjer, da radi časno i pošteno kako je obavljao svaki svoj posao do sada, nezavisno od toga ko je u tom trenutku na vlasti.

“A Vama gospodine Nišaviću laži i lične prijetnje odbornicima neće spasiti tu fotelju, niti nas zaustaviti da radimo svoj posao. I radujem se zbog svih radnika preduzeća, kao i građana Podgorice, što ćete uskoro biti samo ružna prošlost Vodovoda”, zaključio je Arsović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.