AppGallery vraća Google aplikacije na Huawei telefone

0

Sa bogatom paletom pametnih uređaja, kompanija Huawei važi za ozbiljnog inovatora, koji je godinama predvodio industriju telefona i nosivih uređaja.

Uvođenje sankcija od strane SAD, onemogućilo je normalno korištenje Google aplikacija na telefonima i tabletima navedene kompanije, ali je AppGallery, sopstvena prodavnica aplikacija, ponovo vratila Google aplikacije na Huawei telefone.

Huawei se godinama unazad trudio da svojim korisnicima omogući da njihovo iskustvo korišćenja ne zaostaje za konkurencijom, pa smo imali Petal Search, AppGallery i Gspace, preko kojih smo mogli da upotpunimo ekosistem aplikacija koje koristimo na svojim telefonima.

I Huawei je, u međuvremenu, shvatio da stvari treba da budu jednostavne i fokusirao se na AppGallery, kao centralnu aplikaciju koja nas vodi do svih aplikacija koje želimo.

Telefoni kao što su Mate 50 Pro ili Nova 10 serija oduvijek su bili malo drugačiji, fokusirajući se na specifičnosti koje uglavnom nećete naći kod drugih telefona, prenosi „Benchmark“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.