Apoel srećniji tim: Bijela tačka nije bila saveznik Sutjeske

0

Bila je bijela tačka saveznik Nikšićanima u prvom kolu kvalifikacija, kada su izvođenjem penala izbacili Slovan. Ipak, ta naklonost ne može vječno da traje. Talija je protiv APOEL-a okrenula leđa fudbalerima Sutjeske, koji nisu iskoristili jedanaesterac, pa su na stadionu kraj Bistrice pretrpjeli poraz od Kiprana – 1:0.

A, klub iz Nikozije je svoj gol postigao – iz penala. De Vinsenti je u tom 42. minutu uspio sve ono što Nikolić u 69. nije: da prevari golmana i ubaci loptu u mrežu.

Dobar je meč viđen u Nikšiću, bilo je šansi, bilo je akcija, bilo je šuteva na gol. Bili su Crnogorci bolji tim, stvorili su više pravih prilika za pogodak, ali… Pobjedu je na kraju odnio i srećniji i iskusniji. Ipak je APOEL godinama unazad evropska “marka”.

Trojica srpskih internacionalaca u APOEL-u, Vujadin Savić, Uroš Matić i Andrija Pavlović su ušli u igru s klupe tokom drugog poluvremena.

Rezultat je na strani Kiprana pred revanš na GSP stadionu. Ali, nije to neka prednost zbog koje treba mahati u startu bijelom zastavom. Ako ponovi igru kao u Nikšiću, Sutjeska će imati šansu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.