Andrija Mandić poručio: Spremni smo za odbranu, ruka je odlučna i dugačka!

0

U situaciji kad privatni sud porodice Đukanović iskazuje jasnu namjeru da moje saborce i mene, na pravdi Boga, strpa u njihov privatni zatvor, naš otpor, kao jedini mogući izbor slobodnih ljudi, je neminovan, poručio je danas Andrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije i član Predsjedništva DF-a.

“Ne pristajemo da budemo puki objekti, da pokorno čekamo zlo i nepravdu, da nas nevine liše slobode i osramote. Zato ne pristajemo da ova sudsko-tužilačka farsa dobije projektovani kraj tako što ćemo nevini biti osuđeni i mirno pristati da završimo u privatnim zatvorima porodice Đukanović. Stoga, naš otpor je pravedan i u skladu i sa Božjom i sa ljudskom pravdom. Nikome ne želimo zlo, ali ćemo se od zla braniti. To je iznuđeni izbor i od njega se ne može odustati, kazao je on.

Upravo nam, poručuje da i Sveti Nikolaj Žički govori da ne postoji lična, prirodna samoodbrana, već svjesni čin žrtve za vrijednosti koje su starije od naših života.

“Spremni smo za tu odbranu, ruka je odlučna i dugačka, i vjerujemo da ćemo uspjeti da zaustavimo nečasni naum režima, koji je, kako smo obaviješteni, već donio odluku. Ako nas spriječe i ako nam to ne pođe za rukom, sigurni smo da će to uraditi neko drugi, poručio je Mandić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.