Amerikanci vrbovali funkcionera SNS-a da sruše Vučića!

11

Jedan visoki funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) prije izvjesnog vremena bio je u SAD, gdje su na jednom od sastanaka stranci tražili od njega da iznese plan kako on vidi budućnost SNS bez Aleksandra Vučića, lidera te stranke i predsjednika države, saznaje Kurir.

Upustio se u razgovor

Vučić je za ovo saznao prije nekoliko meseci, a nedugo nakon ovih vijesti do njega su stigle i informacije da ga dio MUP nezakonito prisluškuje, kao i članove njegove porodice. Pored nezakonitog prisluškivanja, saznalo se da su njegovi brat Andrej, stariji sin Danilo i otac Anđelko Vučić bili i praćeni.

– Jedan od najistaknutijih funkcionera stranke, svojevremeno među najuticajnijim, na jednom od sastanaka u SAD razgovarao je o budućnosti stranke bez Aleksandra Vučića na njenom čelu. Tog funkcionera su Amerikanci pitali kako on vidi stranku bez Vučića, kako bi SNS mogao da se transformiše bez sadašnjeg lidera. Umesto da odbije svaku priču na tu temu, kao što bi svako od nas iz stranke uradio, on se vrlo živo upustio u taj razgovor – kaže izvor Kurira iz SNS.

Međutim, kako ističe naš izvor, još se ta priča nije pošteno ni rastumačila do kraja, a do predsjednika su počele da stižu nove šokantne vijesti.

– Nedugo zatim Vučić je saznao da su on i dio njegove porodice nelegalno prisluškivani, kao i veliki broj stranačkih funkcionera, a da iza svega stoji dio MUP. Saznao je da su dio njegove porodice pratili – dodaje on.

I dok javnost čeka rasplet slučaja koji trese zemlju, Branislav Nedimović, član Predsjedništva SNS i ministar poljoprivrede, poručuje u razgovoru za Kurir da je svako ko je umislio da je iznad SNS unapred osuđen na poraz.

Nezakonito prisluškivanje

– U SNS postoje stranački organi, tri najvažnija su Predsjedništvo, Glavni odbor i Izvršni odbor. Svi ostali su možda čitali od Njegoša „Lažni car Šćepan mali“. Ko god pomisli da je jači od volje naroda Srbije i SNS, on je unaprijed određen za poraz. Ko god pomisli da je veći od stranačkih organa, pa makar to bio i neko iz mog okruženja, prevario se – naveo je Nedimović.

Podsjetimo, da je nezakonito prisluškivan, predsjednik Srbije je otkrio u novogodišnjem intervjuu za Kurir, kada je rekao da ima dokaze za svoje navode – sopstvene snimljene razgovore. Kako je naveo, dio časnih policajaca mu je dostavio taj materijal. Kasnije se saznalo da je postojao čitav spisak za prisluškivanje i da su na njemu, pored Vučića i djela njegove porodice, bili i pojedini stranački prvaci.

Radna grupa MUP, formirana da se bavi ovim predmetom, saslušala je oko 100 osoba, među kojima je najviše rangirana Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP. Sav materijal je proslijeđen Tužilaštvu za organizovani kriminal. U poslednjih pet dana o okolnostima ugrožavanja bezbjednosti predsjednika države SBPOK je saslušao Slavišu Kokezu, predsjednika FSS, i, po drugi put, Dijanu Hrkalović. Kokeza je odbio poligrafsko ispitivanje čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsjednika.

Izvor: Kurir

11 Comments
 1. Peconijevi Telohranitelji komentariše

  Aleksandar Vučić je stvorio Velju Nevolju, a sina Danila ubacio u VELJINU EKIPU da se “druzi” sa gangsterima. Sad mu nije lako, pa je izmislio toboznji “atentat” na sebe samog da bi ga narod zalio, a da on moze da cmizdri i kukumauce!

  13
  17
  1. Kiki komentariše

   Sta drugo očekivati od najblizeg Djukanovicevog saradnika? To samo DF ne vidi, ili vidi pa rovari po CG u korist Djukanovica i Vučića, vidjecemo poslije NK izbora.

   4
   18
   1. Ivi komentariše

    Kiki, bićeš u depresiji. Prilagodi se malo, iako ti je IQ nizak.

    13
    3
    1. Kiki komentariše

     Ivi usmrdje se vise odje, botujući za Picoustog i DF! Opste je poznat IQ pristalica Picoustog, ljudi koji podrzavaju Nesu Slinu, Vulina, Batu Gasica, Jutku, Marjana Risticevica, Tomu Monu, Zoranku, Brnabu su teska “inteligencija”!

     4
     7
   2. Leandro komentariše

    A što je bilo maco? Katastrofa u Nikšiću na pomolu, DF osvaja skoro apsolutnu vlast pa te zasvrbjelo malo, a? Možeš i mene da počešeš po mu.ima ako će ti biti lakše 😂

    2
    1
    1. Ksilofon komentariše

     Po svim ispitivanjima javnog mnjenja DF je pao sa 37% u avgustu na oko 25% sad.

     A i to im je odlično kakve su splačine bili od izbora naovamo.

     1
     1
  2. Kontra revolucija komentariše

   Soroševac Paconijevi opet širi prozapadno izrezirane vjesti po portalima, mora da CIA dobro placa !.
   Sa sendvicem i 5 litara goriva se to ne moze naplatiti, jel Peconijevi, ima li se ?.

   11
   1
  3. trn komentariše

   Drugosrbijanac, idi dudlaj Djilasu i ne davi ovdje narod sa glupostima iz N1 kuhinje.

   6
   4
 2. Ivi komentariše

  Peconijev tjelohranitelju u mašini ste i ti i Peconi. A, šta se može… Prda mora da završi kao prda.

  9
  2
 3. Boka di cataro komentariše

  Kako podmuklo pletu oko Stefanovića AV i ekipa. Jedino je problem što ima od materijala koji ih kompromituju

  6
  5
 4. Stefan komentariše

  Vučić je dokazao da je predsjednik broj jedan, ove komentare udbe da je Milov čovjek no koment. Mogu Vučiću kurac da popuše. Jaka Srbija smeta ološi belosvetskoj. Živela Srbija.

  6
  3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.