Aleksandar Vučić je prvi državnik koji je otvoreno rekao šta misli o Kovid pasošima: Šokiran sam idejom evropskih lidera, odluku smatram antievropskom!

8

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je jutros u jutarnjem programu na TV Prva, gde je poručio da ne podržava uvođenje kovid pasoša. Iako svi u Evropi imaju isto mišljenje, niko se do sada nije usudio da to javno i izgovori. Sve do jutros.

Vučić je jutros u gostovanju na TV Prva da uvođenje takozvanih kovid-pasoša gazi najviše evropske vrednosti, slobodu kretanja i izbora.

– Sve najgore mislim o antivakserima, ali ko ste vi da ograničite nekome kretanje ako ne želi ili ne može da primi vakcinu – rekao je Vučić i razbio začarani krug ćutanja u Evropi.

On je rekao da je šokiran idejom pojedinih evropskih lidera o uvođenju kovid pasoša u Evropi, i to smatra sramotnom i antievropskom odlukom, ako do nje dođe.

Kako je istakao, time se pokazuju da im je stalo samo do unutrasnjih kretanja i da je pritisak unutrašnjih politika veliki, ali poručuje da će Srbija najbrže vakcinisati i omogućiti građanima da putuju, a “za njih ćemo uvesti kovid pasose”.

Vučić je istakao i da će sada kod nas pritisak mladih da se vakcinišu biti veliki, a intencija je da se zaštite najpre stariji ljudi.

Vučić je rekao i da je danas na sajmu preko 600 diplomata na spiku za vakcinaciju. Istakao je da je Srbija peta u svetu pom vakcinaciji, i da su ispred nas samo Izrael, Sejšeli, Emirati, i Velika Britanija, a da smo po revakcinaciji prvi u Evropi.

8 Comments
 1. Ivi komentariše

  Neće, trebaće im da se rmba.

 2. Ivi komentariše

  Ovo je dobro, ljudi će početi da se kreću u drugim pravcima. Može to baš da bude dobro.

  2
  5
 3. Helm komentariše

  Ne morate da primite vakcinu koja je navodno protiv kovida već je dovoljno da nađete ili zamolite nekog da upiše da ste vakcinisani i riješen problem i vuk sit i ovce na broju.

  4
  2
  1. GROBARIprotivAV komentariše

   Zdravkova logika, uzmi mito, učini krivično delo i glasaj za mene.

   4
   2
 4. Ribar komentariše

  Srbi mogu u Crnu Goru ka u svoju kucu netreba im ni licna karta

  1
  5
 5. LipaLipa komentariše

  … ako misli ovo sto prica, … on je jos veci kreten, nego i mislio, … ne da ce zapad, uslovno zatvoriti, … on ce svih gastrajbatera osloboditi, … privreda im pukla skroz, sebe ne ce moci prehraniti, … licno navijam za takvu opciju, … em ce srusiti Vucka, em ce Srbiju obnoviti, … sve po promisli boga Jednog, aj’ zdravo, …

  2
  2
  1. Kontra revolucija komentariše

   Srbija se vec sada obnavlja baš zbog toga što ne slušamo takve soroševce i djilasove ljude kao tebe !.
   Malo manje zavidnosti Lipa, gledajte svoj prag i ucinak !.
   Iza Kosova i Albanije se krecete na predzadnjem mesto evropske privrede !.
   A sigurno vam nije kriv Vucko za takvu situaciju !.

 6. NIKO99 komentariše

  Vidi se da je igra oko Vučića uhvatila maha. Strane službe stvaraju novog Miloševića, tobožnjeg ujedinitelja srpskog naroda, pa će kasnije optužiti srpski narod za hegemoniju. Milošević II dio. Eksponenti, strukture Državne Bezbjednosti Srbije koje rade za CIA i MI6. Igru su prihvatili Rusi i Kinezi pa se sada otimaju o žrtvu same igre, Aleksandra Vučića. Ko će na kraju kontrolisati ovog psihijatrijskog slučaja?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.