Albanski novinar provocirao navijače Srbije

0

Na Kosovu i Metohiji kovaće ga u heroja, ali u UEFA bi morali da razmisle o mogućnosti da Arlindu Sadikuu oduzmu akreditaciju. U stvari, ne bi smjeli mnogo da razmišljaju, morali bi da delaju i zaista takozvanog albanskog novinara ekspresno protjeraju sa Evropskog prvenstva.

Jer naravno da Sadiku smije da ima svoj stav i naravno da se kao Albancu sa Kosova i Metohije njegovo mišljenje neće dopasti nama, ali ono što je on sinoć uradio tokom utakmice Srbije sa Engleskom nema apsolutni nikakve veze sa slobodom govora. Ovo novinari ne rade, već provokatori sa jedinim ciljem da izazovu nerede.

Sadiku je naime stao ispred tribine sa srpskim navijačima i u direktnom uključenju provocirao Srbe pokazujući dvoglavog orla. Nije to radio zato što je slavio gol Albanije recimo. Pa ni Engleske. Radio je to samo da bi izazvao nekakvu reakciju. I to novinar ne smije da radi.

Fudbalski savez Srbije već je reagovao i od UEFA zvanično zatražio da se Arlindu Sadikuu oduzme akreditacija. I ovde zaista ne bi smjelo da bude drugačije odluke. Jer svaki novinar zna da UEFA oduzima akreditacije i ako telefonom snimaš tamo gdje se ne smIJe. Za ovakav prestup UEFA bi morala da Sadikua doživotno protjera sa svojih takmičenja.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

(mocart)

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.