“Ako ne bude mućke i krađe Partizan neće skoro osvojiti ABA”

0

Nebojša Čović, predsjednik KK Crvena zvezda, pričao je o finalu Kupu Radivoja Koraća i porazu šampiona Srbije od Partizana.

Čović je gostovao na televiziji Pink u emisiji Novo jutro kada se ponovo osvrnuo na suđenje u velikom finalu.

“Sporan je cio minut i 15 sekundi do kraja meča. Sporno je prvo prevođenje lopte Renfroa kada je isteklo vrijeme. Belošević je tada svirao faul. Poslije toga druga sporna situacija je potpuno okrenula tok utakmice. Na 0,2 sekunde do kraja meča je bio faul Berona, ali 36 sekundi prije kraja je školski primjer faula u napadu. Nema govora u flopingu. Dobili smo trojku i time je tok utakmice okrenut. Na kraju sljedeća sporna situacija, izvođenje slobodnih bacanja Dobrića – maši prvo, maši drugo, a nakon toga je faul nad njim od Sija i Marinkovića. Takođe, poslije toga je bio brutalan faul Lendejla nad Cirbesom. Tu se nije svirao faul”, rekao je Čović.

Predsjednik Crvene zvezde ponovio je da neće čestita crno-bijelima na trijumfu.

“Nikad neću moći da čestitam nekome na krađi. Da li je trebalo da igrači dobiju neke medalje poslije svega što se dešavalo?”, rekao je i dodao:

“Da čestitam Partizanu ako osvoji regionalnu ligu? Znate kako, ukoliko ne bude mućke i krađe Partizan neće tako skoro osvojiti ABA ligu. A, čim je osvojite, čestitaću vam, ali pošteno”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.