Akcija u Venecueli: Pomorci iz Crne Gore švercovali kokain!

1

Više crnogorskih državljana uhapšeno je u akciji policije u kojoj je zaplijenjena tona kokaina u Venecueli. Prema prvim informacijama, riječ je o međunarodnoj kriminalnoj grupi koja se već duži vremenski period bavila švercom droge.

Sumnja se da je mahom riječ o pomorcima iz Crne Gore.

Na brodu „Aressa“ uhapšeni su Kotorani Vasko Radonjić (50), Nikola Markić (29), Mihajilo Đorđević (58) i Cetinjanin Dragoljub Živković (67).

Akciju hapšenja u vodama Venecuele na brodu „Aresa“ inicirala je crnogorska policija, koja je više mjeseci pratila kriminalnu grupu.

Brod na kom je zaplijenjeno više od tonu kokaina plovio je pod zastavom Kameruna. Španski mediji prenose da je isplovio početkom fenruara iz Surinama, „svraćao“ u luku Guaranao u Venecueli i zaputio se ka solunskoj luci.

Brod je presretnut u međunarodnim vodama, a nakon što je međunarodni tim policajaca pronašao kokain, uhapšeno je sedam osoba, među kojima je i kapetan broda.

1 Comment
  1. bajo komentariše

    Vidjet ce se brzo sto je ovdje tacno. Da je crnogorska policija nesto znala o tome,moze biti samo informacija za lakovjerne.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.