Akcija MUP-a Srbije: Uhapšen Zoran Mrvaljević, pripadnik “škaljarskog klana”!

1

U nastavku akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su Zorana Mrvaljevića Mrvu (1977), crnogorskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave.

Ranije uhapšena J. P. (1980), policijska službenica Policijske uprave Novi Sad, kako se sumnja dala je podatke Branka Perišića iz Novog Sada, za kojeg je utvrdila da nema biometrijska dokumenta, osumnjičenom Zoranu Mrvaljeviću.

On se sumnjiči da je zatim pribavio falsifikovani izvod iz matične knjige rođenih, kao i knjige državljana, koje je J.P. potom iskoristila kako bi mu izdala ličnu kartu na ime Branko Perišić sredinom marta ove godine.

Osumnjičenom Zoranu Mrvaljeviću, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, određeno je zadržavanje do 48 časova, dok će protiv J.P. biti dopunjena ranije podnijeta krivična prijava.

U akciji je privedena još jedna osoba za koju se sumnja da je učestvovala u izvršenju ovih krivičnih djela, a pripadnici MUP-a u saradnji sa Tužilaštvom nastavljaju dalji rad na identifikaciji svih osoba za koje su sumnja da su učestvovale u izvršenju ovih krivičnih djela.

Mrvaljević je 29. avgusta 2017. oko 22 sata u Meljinama, u blizini hotela “RR”, u Herceg Novom, ranjen iz vatrenog oružja. On se povezuje sa “škaljarskim klanom”.

1 Comment
  1. milica1 komentariše

    Ovi takozvani mangupi bez linije kokaina u nosu i pistolja sa metkom u cijevi su velike kukavice. Ne smiju na ulicu izac. Kriju se po stanovima, a na slikama svi nabildovani , kao opasni.. Jad

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.