Akcija MUP-a Srbije: Ubice iz Belvila povezane sa klanovima iz Crne Gore!

Akcija MUP-a Srbije: Ubice iz Belvila povezane sa klanovima iz Crne Gore!

Operativci beogradske policije u su u okolini glavnog grada priveli osumnjičene, koji se dovode u vezu sa brutalnim ubistvom Bojana Mirkovića (34). Sumnja se da su osumnjičeni povezani sa klanovima iz Crne Gore.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a identitet će biti saopšten u nedelju kada će biti saslušani u Vušem javnom tužilaštvu.

Mirković je usmrćen 12. novembra u garaži zgrade Jorgovan u Novom Beogradu pored “Delta sitija”, a likvidaciju su zabeležile i kamere video-nadzora, što je, kako saznajemo, i pomoglo istražiteljima da uđu u trag osumnjičenima.

Prema nezvaničnim informacijama,hapšenje je usledilo posle analize snimaka, na osnovu kojih je delimično rekonstruisano kretanje egzekutora posle zločina, ali i pronalaska DNK.

– Ubica je pobegao biciklom i posle Belvila, gde je počinio zločin, kamera ga je “uhvatila” na savskom bedemu – navodi izvor “Novosti”. – Bežao je u pravcu Surčina, a onda “nestao” u Jakovu. Tamo su ga sačekali jataci. Privedeno je nekoliko njih, a videćemo protiv koga će i za šta da im bude napisana krivična prijava. U toku su provere ko je od njih direktni počinilac.

Kako su “Novosti” već pisale, ubica se do mesta zločina dovezao biciklom. Mirković ga je u jednom trenutku uočio i počeo da beži. Ovaj ga je, međutim, sustigao kod lifta i pucao.

Beživotno telo pronašao je jedan od stanara zgrade, koji je, kada je parkirao auto u garaži i izašao napolje, osetio specifičan miris nalik barutu. Okrenuo se i ugledao mladića u lokvi krvi.

Sumnja se da je Mirković najnovija žrtva kriminalne grupe, koja već izvesno vreme organizuje likvidacije po srpskoj prestonici, a povezani su sa mafijaškim klanom iz Crne Gore.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *