Adžić: ,,U Budimpešti bez bijele zastave”

0

Budućnost i Ferencvaroš odigraće u nedelju popodne meč prvog kola Glavne runde Lige šampiona. Pored Budućnosti i Mađarica, učesnici u ovoj grupi su još i makednoski Vardar koji je u drugoj fazi prenio 8 poena, francuski Mec koji ima 6 prenijetih poena, Budućnost i Ferencvaroš imaju po 4 poena na svom kontu a njemački Bitighajm 2 poena. Bez bodova i sa malim šansama da se nađe među četiri prvoplasirane ekipe je još jedan njemački predstavnik Tiringer.
Adžić je izjavio danas na brifingu za novinare da je FTC sjajna ekipa sa odličnim igračicama ali da u Budimpeštu putuju bez unaprijed podignute bijele zastave.
,,Od Svjetskog prvenstva odigrale su osam ili devet kola domaćeg prvenstva i sve ubjedljivo pobijedile. Dosta od naših mladih igračica igralo je protiv njih prošle godine i to će nam puno pomoći da ih spremimo, da to na terenu izgleda onako kako želimo za prvu utakmicu. Sa nestrpljenjem očekujemo nastavak Lige šampiona i nastavak rasta ove generacije”, kazao je Adžić.
Adžić vjeruje da će Budućnost u naredna tri gostovanja pokazati da može da igra i na strani, ne samo segment utakmice, već do kraja onako kako želi. Dodao je da se Ema Ramusović oporavila i da već trenira sa ekipom.
“Biće od pomoći, ali ne u punom kapacitetu. Vjerujem da će sljedeće sedmice protiv Tiringera biti na nivou kao prije povrede”, kazao je Adžić.
Nedeljni duel u Budipešti počeće u 15 sati.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.