Adžić: Nisam skrnavio crkvu u Kotoru, nakon medijskih navoda sastao sam se sa ocem Nemanjom i sve smo razjasnili

5

Ovim putem želim da obavjestim javnost da kategorički demantujem sve medijske navode koji su ovih dana plasirani u vezi mog navodnog učešća u besčasnim radnjama ispred crkve Svetog Nikole u Kotoru, saopštio je odbornik DPS-a u Kotoru Danilo Adžić.

Adžić je osumnjičen da je jedan od onih koji su skrnavili crkvu Svetog Nikole u Kotoru.

“Odrastao sam u Kotoru i podizan uz sve uzanse i kulturu po kojoj je ovaj grad prepoznat. Kršten sam u crkvi Svetog Nikole, rodbinski sam vezan za porodicu oca Nemanje Krivokapića i nikad, ni u najluđim snovima nijesam mogao da zamislim scenario u kom sam optužen za gnusni čin koji mi se stavlja na teret. Jasno mi je da je sve splet okolnosti, a medijski linč koji trpim ovih dana, u potpunosti obesmišljava svaki demanti. Neopravdano proživljavam velike neprijatnosti, a optužbe koje mi se stavljaju na teret pogađaju me kao čovjeka, kao sportistu i kao Kotoranina”, kazao je on.

On je istakao, da doživljaj grada iz kojeg je ponikao i u kom želi da ostane, kosi se sa svakom vrstom diskriminacije ili uvrede na bilo kojoj osnovi.

“Moj odgoj, odrastanje, percepcija suživota na našim prostorima, ne daju prostora za uvrede i napade, a posebno ne bih komentarisao neprimjerene radnje kojim se omalovažava jedan vrijedan sakralni objekat mog Kotora. Ja sam sportista, a sportista ne smije biti nacionalista. Student sam Pravnog fakulteta u Beogradu. Igrao sam za VK Crvena Zvezda i VK Partizan. Sve moje kolege, sa studija ili iz sportskih klubova, uvjeren sam da će potvrditi da me ne mogu zamisliti u ulozi u koju me mediji nasilno guraju proteklih dana”, tvrdi on.

Adžića obrabruje u svemu ovome je činjenica da niko ko ga je ikada upoznao, ne može da zamisli da su ovi navodi istina.

“Nakon medijskih navoda sastao sam se sa ocem Nemanjom, prema kojem imam iskreno poštovanje, i u prijateljskom razgovoru smo razjasnili splet nesretnih okolnosti koje su dovele do ove konstruisane priče. Još jednom želim da ponovim da naslovi i tekstovi u kojima se  spominjem ovih dana, ne odgovaraju istini i predstavljaju bezočnu manipulaciju javnim mnjenjem. Nedjela koja mi se spočitavaju ne bih nikada sebi dopustio, iz poštovanja prema sopstvenom dignitetu, svojoj porodici, sportu kojim se bavim, crkvi u kojoj sam kršten, prema mom Kotoru i lokalnom parlamentu čiji sam član”, naveo je Adžić.

5 Comments
 1. tako stoje stvari komentariše

  Na ranu bi te čovjek sad privio nako svega koliko si meleman…takvi ste svi kad tražite oproštenje. Gordi, goropadni dok se bahate, poslije krotki, umiljati, predu ko male mace, do nove prilike da pokažete pravo lice…kako ono reše Šofro, sad smo jedno.

  34
  2
 2. Vladimir P. komentariše

  Bitno je da studiara u Beogradu naravno besplatno a srpsku crkvu i vjernike zapisava.Ali Sam rece da mu je takav ,,odgoj,, a ne vaspitanje.

  28
  2
 3. Ivi komentariše

  Dakle nije niko napao ženu, i niko se nije pišao? A kako ti momče misliš da studiraš dalje u Beogradu?

  26
  2
 4. DRAŠKO komentariše

  Upravo DPS odgoj je omogućio ovakvo ponašanje.

 5. Obrad komentariše

  A ona druga dva kretena,što su bili s tobom?
  Jesu li oni mokrili uz vrata crkve,pas im.majku jeba?
  A ti nijesi jer ti se nije mokrilo,no samo bio s nima.
  Kazi jesu li oni,jeste li bili u drustvu?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.