Adžić: Izborom Stankovića mafija pobijedila državu

Adžić: Izborom Stankovića mafija pobijedila državu

Odlukom Tužilačkog savjeta još jednom je potvrđena teza o sumraku državnih institucija i potpunoj neodgovornosti u vršenju njihove ustavne funkcije, ocijenio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić, nakon današnjeg imenovanja Ivice Stankovića za v.d. vrhovnog državnog tužioca.

Adžić smatra da je ovo “otvoreni pucanj u pravo i pravdu, ali i u evropski put Crne Gore i da je danas je i zvanično potvrđeno da Crnom Gorom upravljaju miljenici mafije.”

“Članovi Tužilačkog savjeta koji su glasali za Stankovića danas su ponizili Crnu Goru i aktivni su saučesnici u narušavanju međunarodnog imidža naše države. Nakon svih afera i blamaža u kojoj nije pošteđena ni porodica Ivice Stankovića, jedino je ovakav Tužilački savjet mogao dozvoliti nastavak degradacije već urušenih institucija i uvećati nepovjerenje građana prema onima kojima bi trebali najviše da vjeruju”, ukazuje Adžić.

On je upitao člana Tužilačkog savjeta Velimira Rakočevića “da li je njemu obećano mjesto ambasadora u Indiji, jer, kako kaže Adžić, znamo da je mjesto u Kini već zauzeto.”

“Imam utisak čak i da se Svetozar Marović danas pojavio kao kandidat i zahtijevao podršku, ovakav većinski partijski Tužilački savjet bi se pravio slijep i bespogovorno mu je pružio”, zaključio je Adžić u reagovanju.

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *