Advokat Mike Aleksića otkazao punomoćje

1

Advokat Nemanja Jolović otkazao je punomoćje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, koga je nekoliko djevojaka, među kojima je i glumica Milena Radulović, optužilo za silovanje i nedozvoljene polne radnje. Kako Jolović kaže za Nova.rs, stvar je lične prirode, odnosno nije znao ko su oštećene djevojke, sve dok nije došao na saslušanje.

“Znate kako, ja nisam znao ko su oštećena lica, dok nisam došao na saslušanje. Tamo sam saznao ko su pomenute djevojke i, između ostalog, saznao sam da je jedna od njih kćerka mog ličnog prijatelja i poslovnog saradnika. To je nespojivo po našem Kodeksu o etici advokata”, kaže Jolović.

On ističe i da bi krajem nedjelje trebalo da bude saslušanje pomenutih djevojaka.

Osumnjičeni se tereti da je, u periodu od 2008. do 2020. godine, izvršio osam krivičnih djela Silovanja iz člana 178 Krivičnog zakona i sedam krivičnih djela Nedozvoljene polne radnje na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloljetna, prema ostalim ostećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloljetne i nakon punoljetstva.

Aleksić je na jučerašnjem saslušanju negirao krivicu i njemu je određen pritvor.

Aleksića je prijavilo više djevojka za silovanje i seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović. U potresnoj ispovijesti ispričala je da ju je Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je imala 17 godina, a on 61.

1 Comment
  1. Realan komentariše

    Strasno i bas strano ,sto se ovo dogadjalo i kazniti pocinioca maksimalno.Jedno ne mogu da shvatim, a to je da 12 g.o ovome svaka od njih cuti ovoliko.Tu se mogu izvuci razni zakljucci. Bojim se da su nesrecne djevojke svjestno ,,prodavale,, svoje tijelo MONSTRUMU zbog odredjenih koristi,sve dok se jedna od njih nije usudila da objelodani ovaj strasni skandal.U svakom slucaju STRASNO !!!!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.