Advokat Jovanović odgovorio na režimske napade: Moja glava je u advokatskoj torbi, spreman sam

0

Advokat Miroje Jovanović, koji zastupa Andriju Mandića i Mihaila Čađenovića saopštio je da “ako ovih dana neki metak, kamion ili bomba „zaluta“ u mom pravcu, znajte da to „lutanje“ nije zbog privrednih sporova u kojima zastupam niti zbog radnih sporova ni zbog poreza”. To je ističe on, zbog golova koje je dao NATO golmanima i montenegrinima koji im čiste kopačke.
“Dakle, ako se zbude nešto što ovde često biva pa se nikad ne razjasni, sve će biti jasno! A ja? Moja glava je odavno u mojoj advokatskoj torbi. Spreman sam, napisao je Jovanović na svom fejsbuk nalogu.
Ne tako davno, dodaje on, pojedini crnogorski mediji (malo je reći režimski) pokušali su da prave „ekskluzivne priče“ o njegovom liku i djelu u vezi one smijehotresne montaže koja se odvija u sudnici Višeg suda u Podgorici.
“I naravno, kako to uvijek i svuda biva, pošto su pokušali da me ismiju, sami su bili ismijani, te su jedno vrijeme prestali da prave „ekskluzive“ o zlim advokatima koji brane u sudskoj farsi zvanoj „državni udar“. Valjda im je došlo u pamet da je besmisleno analizirati rad advokata ili visinu njihovih honorara, prije svega jer time prave besplatnu reklamu dotičnim advokatima (i meni naravno), nego se bave potpuno sporednom temom. U takvoj atmosferi, današnjeg dana, 22.januara 2018. godine, dva podgorička medija su ušli u potpuno sinhronizovan napad na moju malenkost da iz toga, svako racionalan može da pročita pripremu za neke buduće akcije prema najgorem srpskom advokatu. Da se razumijemo, mediji su obično sredstvo pripreme, polusvjesni mehanizam, koji pokreće dalje „akcije“. Te „akcije“, svako ko poznaje metode obračuna onih koji su montirali farsu „državni udar“, u jednom trenutku prestaju da budu medijske i špijunske, i postaju – smrtno ozbiljne”, kaže on.
Čitalac ne treba da se čudi niti da misli da preteruje, kako dodaje, jer je, 11.jula 2017. godine obavijestio diplomate u Crnoj Gori (uključiv i onog navodnog ambasadora Srbije), da je zabrinut i za ličnu, a posebno za bezbjednost komunikacije koju obavlja.
“Već 18. jula, dakle 7 dana kasnije, Milivoje Katnić je objavio prepiske branilaca u predmetu tzv. „državni udar“, kao i prepisku sa klijentima, pa je bilo jasno da su informacije koje sam iznio 7 dana ranije bile tačne, potpune i precizne. Dakle, medijskom akcijom koju su danas počeli, pojedini mediji režima su prizvali i pozvali ono što se priziva „državnom neprijatelju“. Pošteno govoreći, ne bi se hajka ni dizala da im nijesam dobro zapržio čorbu, pa Milivoje mora da cijepa dokumenta, vrijeđa i crveni se, a Pažin da šalje javne i tajne poruke da mi se stane na put uzimanjem licence. Uglavnom, ovo ne poručujem onim „nenovinarima“ koji su pristali da budu dio kampanje, ovo poručujem onima koji misle da je ova najgora srpska glava mnogo jeftina”, kazao je Jovanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.