Advokat Goran Petronijević otkriva: Crnogorski špijuni i obavještajci vršljaju po Beogradu, Srbija im mora stari na put!

Advokat Goran Petronijević otkriva: Crnogorski špijuni i obavještajci vršljaju po Beogradu, Srbija im mora stari na put!

Beograd, kao lider ovog regiona primamljiv je mnogim stranim obavještajnim službama, ali pored onih velikih i dobro poznatih, poput CIA i MI6, aktivnosti imaju i manje špijunske službe, kao što su crnogorska i hrvatska.

Ove dvije države, preko aktivnosti svojih službi u Beogradu, zapravo se bore za nadmoć na Balkanu.

Ovo upozoravajuću činjenicu iznio je poznati beogradski advokat Goran Petronijević, koji ocjenjuje da je djelovanje ovih tajnih službi-nepodnošljivo.

“Moram da kažem da je djelovanje crnogorske bezbjednosne službe u Srbiji nepodnošljivo, baš kao i hrvatske i britanske obavještajne službe. Mi stalno govorimo o CIA, FSB, njemačkoj i francuskoj obavještajnoj službi, a ovdje glavnu ulogu podizvođača radova imaju službe malih zemalja, koje baš u Beogradu žele da dokažu svoju nadmoć na prostoru Balkana, naveo je Petronijević za Pečat i dodao:

“Ne isključujem ni prisustvo ruske obavještajne službe, ali ne vidim zašto bi Rusi trebalo da stoje skrštenih ruku i dozvole da nas neko posvađa s njima i tako realno odsiječe i posljednje i najtvrđe uporište u nastojanju da nam u državi ostane ne samo Kosovo nego i neki drugi djelovi teritorije čije odcjepljenje već isplanirano, kazao je on.

Related posts

2 Comments

 1. Kontra revolucija

  A moguce je da su se ti tajni agenti iz Hrvatske i Crne Gore vec upregnuli za rad protiv svojih drzava ???.
  Ili zasto Beograd uspeva i posle citavog NATO razaranja da bude sve uspesniji i lider Balkana kako vojno tako i
  ekonomski ???.

  5
  3
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *