Advokat Bojić: Otkud Acu Đukanoviću nakit od 700.000 evra i je li kućna pomoćnica članica Pink panter grupe!

8

piše: advokat Vladan Bojić

Otkud Acu Đukanoviću nakit okruglo od 700.000 evra i ko je obračunao da vredi toliko? Okruglo? Čiji je to stvarno nakit a čija kućna pomoćnica? Da li je uopšte stvar u nakitu, jer sluteći “šifrarnik” GST Milivoje Katnić to može lako biti i biološki terorizam, u pokušaju? Šta će SDT u svemu, ne znam, jedino ako nije posredi “ruski nakit” prerušenih babuški ili je pak nakit samo ambalaža a nešto sasvim drugo je u taj nakit na organizovan način tutnuto?

Nekome je po onom refrenu – Bog stvorio kafansku pevačicu a nekom – Kućnu pomoćnicu. Tim redom se mogu unedogled ređati pretpostavke bez kraja. Imam nekoliko stvari tek da primetim: Gde je nakit sada? Nađen? “Kućanica” nađena? Motiv otkriven? Pomagači? Logistika, npr. dronovi.

Ako se uzme u obzir narativ medijskih i oficijelnih objava sav taj nakit ne mogu biti “kajle i prstenje” zbog enormne vrednosti, pa pretpostavljam da su posredi vrijedni ručni satovi ili…

Na pamet mi pada i pomisao da je kućna pomoćnica objavom i potvrdom rezultata zemljotresnih izbora 30. avgusta pogrešno razumjela da je kucnuo njen čas i taj nakit ili već šta joj je bilo dostupno uzme za sebe – kako bi obezbijedila svoju budućnost.

Mada nije sporno da kolaju priče da je ona bila samo “mula” poslata u Dubai ili na Floridu? Ko će ga znati, kad su se nadležni spetljali kao prsle ženske čarape ili ih stavili preko glave? Umjesto korona maski, neki eksperti kažu da su efikasnije. Sve u svemu, moje pravno znanje u “svijetlu” ovih činjenica – prestaje.

Pravno mogu samo s velikom rezervom da zaključim da je za krađu nakita g. Aca (ako prizna da je njegovo) nadležno SDT, i to kako kažu za 700.000. vrijednosti samo ukoliko se dokaže da je ta prikrivena a kućna pomoćnica iz “benda” – Pink Panter.

Kako drugačije objasniti da ODT uzme od nje izjavu i nju i spis prosledi SDT? Pa nisu te kinđuraške drangulije isto što i Limenka, zar ne?” Ne bi valjalo da se težina dijela cijeni po oštećenom a ne po ostalim relevantnim po nafležnost elementima bića krivičnog dela?

Nije valjda Katnić Glavni Specijalni “porodični” tužilac Đukanovića a “državni”, kao da su oni država, a svi znamo da nisu? I da jeste, treba to daleko pametnije i suptilnije.

8 Comments
 1. Q komentariše

  Ma naplata osiguranja je bitna ne kucna pomocnica.

  26
  1
 2. Pop Dinara komentariše

  ..Pećanac..

  18
  3
 3. Traktorist komentariše

  DOBRO JUTRO NEZAVISNA DRŽAVO CRNA GORO,
  DOBRO JUTRO CRNOGORCI,
  DOBRO JUTRO DRAGI KOMITI,

  Inati se CRNA GORO
  Ljepota me tvoja boli
  Nema ko te nezna i nevoli

  1
  20
  1. Q komentariše

   Kad u Dobroti preskoce terapiju odmah show.

   22
  2. David komentariše

   Kakva glupost. i ko vjeruje u ovo.kucne pom.koje kod njih rade su provjerene osobe, s e je pod kamerama.Sigurno je i solid o placena za s oj rad, jos razne privilegije da se brt sestra, dijete zaposli poneki poklon. Tako da.je.to notor a laz.da je pomoc ica otudila.zlato. To je osigura o i sada u dogovoru sa pomocnicom koju su nagovorili da tako i tako kaze. Oni ce dobiti 70000 hilj.od osiguravajuce kuce. Po.o ni u ce castiti ne znam koliko 10hilj.e

  3. David komentariše

   Dobro jutro sumski politicari. Da li ste se nadisali kiseonik
   Kazu vidji grupu sa Mom u Bijelu Goru iza.Grahova,.Jedu maline,. beru ,im,r a.drveca prave vile.

 4. Milenko komentariše

  Od tebe se živjet ne može, otkad te izbaciše iz njihove grupe…

 5. Darko komentariše

  O Bojicu , dje si ti legendo Kosova i Metohije !!!
  Malo si se zaigrao i bojim ti se za guzu !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.