Abnormalne cijene pića na tivatskom aerodromu: Za „Dojč“ i Koka Kolu gosti plaćaju 8.50 evra!

3

Nije tajna da su kafići koji posluju na aerodromima u većini slučajeva skupa mjesta. Ipak, potrebno je održati prigodnu cijenu, imavši u obzir da je to prvo (ili posljednje) iskustvo koje će turista koji dolazi ili ide iz Crne Gore ponijeti sa sobom.

Na tivatskom aerodromu to sigurno nije slučaj. Kafe „Negro“ na tivatskom aerodromu naplaćuje svoje usluge po abnormalno visokoj cijeni. Tako je BORBU kontaktirala nezadovoljna mušterija koja je za „dojč“ kafu i „Koka Kolu“ platila čak 8.50 evra!

 

 

Imavši u obzir da su aerodromi mjesta pojačane sigurnosti, jednom kad putnici prođu terminal, više ne mogu izaći. Obzirom na to, kafići i prodavnice koje posluju unutar aerodroma imaju monopol nad putnicima koji čekaju svoj let, a nerijetko i iskoriste tu situaciju kako bi izdiktirali visoke cijene za svoje pružene usluge.

Ovdje imamo isti slučaj. Ipak, imavši u obzir gorepomeuto, da su upravo aerodromski terminali, kao i lokali koji u njemu posluju prvo ili poslednje iskustvo koje će turista ponijeti iz Crne Gore, jako je bitno poslati dobru poruku, čime bi Crna Gora kao cjelokupna destinacija ostavila dobar utisak. Shodno tome, sigurno turisti nije prijatno kada sa „dojč“ i Koka Kolu plati visoku cijenu, što će svakako pokvariti sliku Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije.

3 Comments
  1. Cellamare Giuseppe komentariše

    Kome je skupo ne mora uzimati ništa. Pišete kao da je obavezno..

  2. Астал komentariše

    ja sam prije neku godinu na aerodromu u evropi platioo sendvic 17 evra …

  3. Miljenko komentariše

    Po Evropi je obična voda 2,20-2,8 €, čaša soka od 4-8 Eura, a sendviči tipa „list salate“ su 5-10 eura…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.