Abazović: Vlada je odlučna da se obračuna sa organizovanim kriminalnom i korupcijom

10

Vlada je odlučna u namjeri da se obračuna sa organizovanim kriminalnom i korupcijom koji suvišedecenijski izjedali crnogorsko društvo, poručio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović na sastanku sa direktorem njemačke fondacije Fridrih Ebert Maksom Brendleom.

U tom cilju, kazao je Abazović, formiran je i Nacionalni savjet za borbu protiv korupcije na visokom nivou, koji je u svom sastavu uključio i više prepoznatih boraca protiv korupcije i organizovanog kriminala iz nevladinog sektora.

Abazović je Brendlea upoznao sa aktivnostima, prioritetima i izazovima u radu Vlade.

Potpredsjednik je iskazao jasno opredjeljenje Vlade Crne Gore prozapadnom kursu i istakao da su evropske integracije spoljnopolitički prioritet Crne Gore.

Direktor fondacije Fridrih Ebert dr Maks Brendle poželio je sreću u radu 42. Vlade Crne Gore i kazao da se nada uspješnoj saradnji.

Sastanak je bio prilika da potpredsjednik Abazović i gospodin Brendle porazgovaraju o ulozi FES-a na Balkanu i njihovom doprinosu političkom obrazovanju mladih ljudi kroz razne aktivnosti koje sprovodi ta organizacija.

10 Comments
 1. Ivi komentariše

  Onda odmah manite Katnić, ako hoćete to.

  1. Izgovori R komentariše

   Ivi…ti si nase zlato.

  2. Podrška za ZBNK komentariše

   Izvini se Kucima , alapaco , ” ivi

 2. Dragan komentariše

  Danas je 74 dan ove vlade “eksperata”. Još 25 dana pa da ko svaka normalna vlada da predstavite rezultate. A vi još “odlučni u namjeri”. Pa bravo.

  2
  1
 3. zdravko komentariše

  Narod je glasao za promjene. Narod želi da se makne kriminial. A kriminal je na strani onoga što je bio na vlasti 30 godina. ILi krenite da se istraži ko jke kriv ili se povučite. Date izjavu pa je sledećeg dana mijenjate.

 4. E viva komentariše

  Utisao se Dritko,otkada ga provalise sa laznim diplomatom, hahaha..nema ga vise na drustvenim mrezama

  1
  3
 5. Bajkovic komentariše

  Smenite bhre tog katnica vise

 6. Drugarica bivsa od Dzakovica komentariše

  Tako dritane

 7. Vanja komentariše

  Ja sam poznanik od “ivi” znate svi ko je nije tesko. Ta osoba nije zlonamjerno uvrijedila Kuce. Siguran sam. Oprostite toj osobi jer je dobar covek

  2
  1
 8. Q komentariše

  LAZOV !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.