Abazović pozdravio odluku Brđanina: Očekujemo odgovorno djelovanje u cilju sprovođenja demokratskih izbora

4

Pozivamo sve građane na mir i tolerantnost, a Vlada ostaje posvećena tom cilju, poručio je vicepremijer Dritan Abazović.

“Od političkih aktera, ali i svih građana očekujemo odgovorno djelovanje u cilju sprovođenja demokratskih izbora. Pozdravljam odluku direktora UP Zorana Brđanina o razrješenju čelnika CB Nikšić”, naglasio je on.

4 Comments
 1. Milan komentariše

  Jebem li ti mater Šiptarčino lukava i podmukla, ti si još gori jer si ulickan, skatkorječiv i tobože pravedan, sa ovim drugima bar znamo na čemu smo!

  2
  4
 2. Milan komentariše

  Jesi li to od tvojih nemačkih gospodara i Amerikanaca naučio da “pozivaš obe strane na mir i uzdržanost”!!?? Oni tako isto zbore kad na Kosovu pucaju srpske glave i kad se hapse i prebijaju Srbi!!

  4
  3
  1. Žile komentariše

   Ovo su komentari udbaški. Dritan je dokazao da ne da obraz lako za razliku od naših ljudi. Pajović. Đurović. Džaković i td.

   3
   2
 3. Ivi komentariše

  Polako maco, doći ćeš i ti na red. Na kraju na ručno. E tako Vam je kad se nesposobni pitaju. Daj bože da svi ostanemo živi i da ne bude gorih incidenata. A na šta smo došli….. teško nama. Izvući promjene sa paučinom od vlade, tuuugo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.