Abazović opet traži sektor bezbjednosti

Abazović opet traži sektor bezbjednosti

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je da je očekivao odluku Bošnjačke stranke da ne uđe u Vladu Crne Gore, ali da je poziv nove većine bio iskren.

On je ponovio da će se u Vladi Crne Gore svakao naži pripadnici manjina.

Kako je kazao cilj je pomirenje Crne Gore te ekonomski oporavak.

Izrazio je zadovoljstvo pregovorima oko nove Vlade.

“Nadam se da će dinamika koju je postavio mandatar biti ispoštovana”.

Govoreći o resorima, ponovio je da su zainteresovani za sektor bezbjednosti.

“Mi smo rekli da treba da pokrivamo sektor bezbjednosti zbog jasne evroatlanske usmjerenosti”, kazao je on.

Naglasio je da su insistiali na ekspertskoj Vladi te da su za njih neka imena koja su se pominjala u medijima prihvatljiva u budućoj vladi.

On je kazao da razumije određene trzavice, ali “građani na izborima su glasali da se demontira kriminalni režim,a ne država Crna Gora. Treba da demontiramo partijsku državu i da damo sansu svima”.

Related posts

22 Comments

 1. Ц.гора

  Abazoviću, stranke zelenih se ne bave bezbedonosnim sektorom niti imate kadar za ta mjesta a i ti si albanac treba da se dokazes da si lojalan drzavi pa onda! Ne znamo mi za koga ti mozda radis!

  33
  13
  Reply
  1. ZeleniFašisti

   Stranke zelenih su trojanske, one su samo ispostave njemačkih korporacija kao jedan vid pritiska i ucjena vlada i političkih stranaka u državama EU. Cilj im je pritisak na vlade i političke subjekte, i dovođenje velikih koncerna i kapitala koji će se ponašati kako oni oće, zeleni samo jedan od alata kako bi zaštitili resurse ili lokaccije koje su sebi namjerili.

   3
   1
   Reply
 2. Kontra revolucija

  Malopre smo saznali da su mu Vijesti (druga familija) nabavili strucnjaka za glasacku kampanju a on sada trazi sektor bezbjednosti !!!.
  Halo gospodine Abazovicu, jel vama svejedno ako biraci gube u URAu poverenje ?.
  Niste jos ni u vladi a vec kruzi kompromitujuci materijal naokolo !!!.
  Kako se uopste usudite nesto traziti posle tako losih saznanja ?.

  24
  11
  Reply
  1. Ksilofon

   Bolje Abazovic nego ludi Medojević na čelu službi bezbijednosti.

   Sem ako Crna Gora ne namjerava da se uključi u globalni rat protiv ljudi guštera.

   13
   23
   Reply
   1. sanja

    Neće Abazovića niko u te službe. Šta će mu mjesto kad ne može ni sobom upravljat kamoli nekim djelom sistema i ljudima.

    3
    2
    Reply
 3. Vladan V.

  To je završena stvar inače nema koalicije. To je uslov kvinte koji su Bečić i Abazović dužni da sprovedu. U suprotnom slijede novi izvori, a ovo je tzv. kuvanje žabe.

  22
  7
  Reply
   1. kuca

    Ma razumjet ce mene Bato,bolje djeci dati prijavnicu u opstini nego cijeli MUP manje ce stete napraviti.

    Reply
 4. Serdar

  Ko se sve plasi da DF ne uzme bezbjedosne sektore, da se otvore tajni dosijei i sprovede lustracija. Uzalud ti je Abazovicu ne moze ti pomoci druga familija.

  10
  7
  Reply
 5. Dado

  Ne traži ga Abazović za sebe ili za URU, Abazović traži da na čelu bezbjednosnih službi ne bude ličnost iz bilo koje političke stanke koja se javno profilisala po tom pitanju, traži se profesionalac koji će da radi u interesu svih građana a ne jedne partije ili političke grupacije, a oće li on biti srbin, crnogorac ili neke druge nacionalnosti to je manje bitno. Traži se neko ko neće sprovoditi represiju nad slobodnim građanima kao što su je sprovodili dok su trajale litije i situacija preuzimanja vlasti u Budvi, to Dritan oće, neće on bezbjednosne službe za sebe. On oće da se prekine sa represivnom politikom koju su sprovodili Milošević i njegov učenik Đukanović ako im se neko slobodan suprostavi. Razmišljate li ako budu neki loši potezi nove vlasti a može ih biti hipotetički i da narod izađe na ulice, pa da se nova vlast brani pendrekom i suzavcem, oćemo li da sa tom praksom nastavimo. Vlada zaista treba da bude što više profesionalna a manje politička

  Reply
 6. Dado

  Kontra revolucijo ja se osjećam srbinom, neka bude i srbin samo neka svoj posao obavlja profesionalno i neka ne bude politički ostrašćen da sjutra udari na narod pendrekom i suzavcem

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *